Bombshell McGee (Foto: Tony DiMaio)
Bombshell McGee (Foto: Tony DiMaio)

– Sexen med Jesse James var middelmådig

Ifølge Michelle «Bombshell» McGee er sengeferdighetene til Sandra Bullocks eksmann ikke noe å skrive hjem om.

Den selverklærte sexbomben Michelle «Bombshell» McGee ble B-kjendis etter hun stod frem og fortalte at Jesse James hadde vært utro med henne.

Like etter røk ekteskapet mellom James og Sandra Bullock, og siden har McGee kloret seg fast til rampelyset så godt hun kan.

Pinlig

Her om dagen var hun gjest på talkshowet til Wendy Williams, og igjen var det den 11 måneder lange affæren som var tema. Denne gangen fortalte hun at sexen var «middelmådig» og gikk også i detalj om deres første møte. Det fant angivelig sted på kontoret til James, hvor McGee hadde troppet opp for å søke på en modelljobb.

— Det var ganske merkelig. Han bad meg sitte ved siden av ham på sofaen og se en film. Det var som vi var 12 år, og han gjorde den gamle greia hvor du strekker deg og legger armen rundt dama. Så begynte han å kysse meg. Det var ganske kleint, sladret McGee.

Ktvond (Foto: Lionel Hahn, © LH)
Ktvond (Foto: Lionel Hahn, © LH)

Råd til Kat

Les også: Nå skal superparet gifte seg

Hun rådet også tatoveringsstjernen Kat Von D, som nylig har forlovet seg med James, til å dumpe ham snarest mulig.

— Løp for livet, Kat! Han er en rundbrenner, og det er umulig å forandre en mann. Han var utro mot en vakker kvinne som Sandra Bullock, så hvordan kan du tro at han vil være trofast mot deg? avsluttet McGee.