Mats Zuccarello (Foto: David Goldman/Ap)
Mats Zuccarello (Foto: David Goldman/Ap)

Zuccas trener: – Han er god, og han vet det

New York Rangers-trener John Tortorella skryter uhemmet av sitt nye stjerneskudd fra Norge.

Mats Zuccarello Aasen bidro til alle Rangers' tre scoringer hjemme mot Florida Panthers natt til i dag. New York og «Zucca» tapte 4-3, men trener John Tortorella er full av lovord etter nordmannens innsats på isen.

- Hører hjemme her
Spesielt den siste assisten, som kom i overtall, var lekker. Nordmannen var sterk bak mål, og fant Marian Gaborik med en smart pasning. Hans skudd ble reddet, men Brian Boyle satte returen i nettet.

- Han vet at han er en god spiller, og han tror han hører hjemme her. Det er forfriskende å se fra en ny spiller som kommer fra et annet land, sier Tortorella i et intervju på klubbens hjemmesider.

- Han har spilt bra for oss og fortjener å bli. Han går ikke ned nå.

Rangers-treneren lover at Zuccarello nå vil få nye sjanser, og at det er uaktuelt å sende ham ned til famerlaget med det første.

- Han har spilt bra for oss og fortjener å bli. Han går ikke ned nå. Vi avventer og ser an skadesituasjonen i slutten av måneden, sier Tortorella.

I tillegg til tre assists mot Panthers har Zuccarello scoret på alle sine fire straffeslag så langt.

Zucca tredje beste spiller
Selv om det ble tap er Tortorella fornøyd med laginnsatsen.

- Jeg liker det jeg ser. Vi ligger under, men fortsetter å kjempe. Alle bidrar, vi har ingen enmannsshow, og det vil bringe laget videre på lang sikt, sier han.

Zuccarello ble kåret til kampens tredje beste spiller og har nå 11 poeng på 17 kamper i tillegg til de fire straffescoringene sine. Han fikk 19 minutter og 35 sekunder på isen mot Panthers i natt.