Carlos Vela (Foto: ADRIAN DENNIS/Afp)
Carlos Vela (Foto: ADRIAN DENNIS/Afp)

Sjekk onsdagens Premier League-rykter

Hvor havner Carlos Vela? Og er noen villig til å betale det Blackpool vil ha for Charlie Adam? Se dagens Premier League-rykter her.

Kan du skape et vinnerlag? Spill Premier League-manager!
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Statistikk | Terminliste

Følg overgangene i vårt overgangssenter.

Arsenal:
Arsene Wenger gikk ut og sa at en midtstopper på lån ville være den beste løsningen for The Gunners, som i øyeblikket sliter med skader på flere sentrale forsvarsspillere. Skulle ikke det gå i boks, kan Paris Saint-Germains stoppertalent Mamadou Sakho bli mannen Wenger går for før vinduet stenger natt til 1. februar. Wenger har også gitt Carlos Vela tillatelse til å forlate klubben på lån ut sesongen. Meksikaneren må bare bestemme seg for om han vil spille for Valencia eller Bolton.

Aston Villa:
Aston Villa ser ut til å gi opp kampen om Blackpools Charlie Adam. Nå satser de heller på Tottenhams Jermaine Jenas. Det kan også virke som om klubben likevel er interessert i Peterborough-keeper Joe Lewis. Han ble koblet til klubben tidligere i måneden. Da avfeide manager Gerard Houllier noen interesse. Nå hevder kilder at overgangen er nært forestående.

Birmingham:
Nikola Zigic har ikke vært noen stor suksess i Birmingham. Nå blir han koblet til sin tidligere klubb Racing Santander. Det baner vei for et bud på Cardiffs storscorer Jay Bothroyd. Klubben skal også være interessert i Preston-keeper Andy Lonergan. Manager Alex McLeish hevder nå at Sebastian Larsson blir værende i klubben til tross for interesse fra flere Premier League-klubber.

Blackburn:
Vicente herjet på vingen for Valencia på begynnelsen av 2000-tallet. Men de siste sesongene har det vært stille rundt ham. Nå frir han til engelske klubber og Blackburn skal vurdere sterkt å gjøre et fremstøt overfor 29-åringen. Den 19 år gamle brasilianeren Roni kan også være på vei til Ewood Park. Angriperen er under kontrakt med Sao Paulo, men får forlate klubben dersom han finner seg en ny arbeidsgiver.

Blackpool:
At Charlie Adam kommer til å forlate Blackpool virker uungåelig. Nå har klubben satt en prislapp på 100 millioner kroner på sin kaptein. Mens manager Ian Holloway venter på budet som skal gi ham mulighet til å handle på noe høyere hyller enn han gjør nå, så har han handlet på billigsalg igjen. Den marokkanske venstrebacken Salaheddine Sbai kommer fra Nimes. Holloway skal også være interessert i Swindons måltjuv Charlie Austin.

Bolton:
Midtbanespilleren Darren Pratley skal være på full fart til The Trotters fra Swansea. I Bolton krysser man også fingrene for at Arsenal-angriper Carlos Vela skal finne dem mer interessant enn Valencia. Jeremy Morel kan også være på vei til Reebok Stadium. Lorient-kapteinen står uten kontrakt til sommeren. Samtidig viser Newcastle interesse for Johan Elmander. Gary Cahill har lenge vært ønsket av Arsenal. Nå skal Liverpool ha kastet seg inn i kampen om midtstopperen.

Chelsea:
Chelsea ble blankt avvist med sitt dobbelbud på nesten en halv milliard kroner for Atletico Madrid-duoen Sergio Agüero og Diego Godin. Klubben har heller ikke gitt opp håpet om å sikre seg David Luiz. Nå tilbyr man Benfica å velge en av ungguttene Fabio Borini, Patrick Van Aanholt eller Nemanja Matic som en del av overgangen, men portugiserne vil heller ha Salomon Kalou. Dersom Chelsea sikrer seg Luiz, kan en annen brasilianer være på vei bort. AC Milan ønsker å hente Alex.

Everton:
Tottenham har prøvd seg på en rekke Everton-spillere i vinter. Nå slår Toffees tilbake med et skambud på Niko Kranjcar. Men nå spekuleres det i en byttehandel med Kranjcar til Everton og Phil Neville motsatt vei. Spissen James Vaughan kan være på vei tilbake til Crystal Palace, men denne gangen permanent.

Fulham:
Gael Kakuta har slitt med å spille seg inn på laget i Chelsea. Med flere av klubbens langtidsskadde spillere på vei tilbake, så er Carlo Ancelotti villig til å la 19-åringen dra ut på lån. Nå er kantspilleren på det nærmeste klar for et utlån til Fulham ut sesongen. Sampdoria skal ha kommet med et bud på Zoltan Gera, men blitt blankt avvist av Fulham-ledelsen. The Cottagers møtte selv motbør da de prøvde seg med et bud på Trelleborg-keeper Viktor Noring. En annen svenske er på vei bort fra klubben. David Elm ble aldri noen suksess på Craven Cottage og ser nå ut til å havne i Elfsborg.

Liverpool:
Ryan Babel forsvant til Hoffenheim. Nå kan Kenny Dalglish få dumpet enda en overflødighetsspiller til en tysk klubb. Wolfsburg skal være interessert i Milan Jovanovic. Liverpool har ikke gitt opp håpet om å sikre seg Charlie Adam fra Blackpool, selv om The Seasiders har satt en gigantisk overpris på skotten. Overpris ser det ut til at de røde må betale dersom de vil ha Luis Suarez fra Ajax også. Liverpool har også bestemt seg for å gi Sunderland kamp om Wigan-vingen Charles N'Zogbia. Med bare noen dager igjen av overgangsvinduet så kan man nok snart forvente en streik av franskmannen.

Manchester City:
Manager Roberto Mancini virker å være ferdig med handlingen i dette vinduet. I stedet forsøker han å kvitte seg med litt daukjøtt. Emmanuel Adebayor, Wayne Bridge og Roque Santa Cruz er alle borte. Nå har Shaun Wright-Phillips beskjed om at han får lov til å gå gratis, hvis noen vil ha ham. Felipe Caicedo har imponert på lån i Levante. Nå kan han forsvinne på permanent basis til Stuttgart eller Wolfsburg.

Manchester United:
Atletico Madrid-keeper David De Gea lar seg smigre av Manchester Uniteds interesse, men ser det ikke som særlig sannsynlig at han havner på Old Trafford. De røde djevlene har hentet hjem Danny Drinkwater fra Cardiff. Midtbanespilleren skulle egentlig være på lån ut sesongen, men mangel på spilletid gjør at Manchester United nå ønsker ham tilbake.

Newcastle:
Med Andy Carroll ute med skade, ønsker manager Alan Pardew å forsterke angrepet. Boltons Johan Elmander står høyt på ønskelisten. Bare uenighet om lønn kan hindre at Stephen Ireland forlater Aston Villa til fordel for Newcastle. Birmingham gjorde et fremstøt for å sikre seg Shola Ameobi, men Newcastle-ledelsen gjorde det klart at de ønsker å styrke angrepet, ikke selge unna. Med Jonas Gutierrez og Fabricio Coloccini allerede i klubben, så håper klubben å lokke argentineren Pablo Piatti fra Almeria.

Stoke:
Eidur Gudjohnsen drømmer om å komme seg bort fra Stoke. Nå er Ajax på banen og vurderer å hente islendingen. En annen på vei bort er Tuncay Sanli. West Ham skal være interessert i tyrkeren. Det kan bane vei for at Robbie Keane kan komme til Stoke. Sunderland viser interesse for Ricardo Fuller.

Sunderland:
Sunderland-manager Steve Bruce er i det aktive hjørnet. Stephane Sessegnon og Sulley Muntari er på vei inn på lån fra Paris Saint-Germain og Inter. Men Bruce vil også ha et par spisser. Ricardo Fuller fra Stoke, Frederic Piquionne fra West Ham og Cardiffs Jay Bothroyd skal alle være på ønskelisten. Charles N'Zogbia er også en interessant mann for Black Cats, men nå får de kamp av Liverpool om Wigan-spilleren.

Tottenham:
Tottenham har prøvd seg på en rekke Everton-spillere i vinter. Nå slår Toffees tilbake med et skambud på Niko Kranjcar. Men nå spekuleres det i en byttehandel med Kranjcar til Everton og Phil Neville motsatt vei. Schalke 04 skal være i pengetrøbbel og da står Harry Redknapp klar med sjekkheftet. Han skal nok en gang være interessert i Klaas-Jan Huntelaar. Aston Villa vurderer å legge inn et bud på Jermaine Jenas.

West Bromwich Albion:
WBA fikk ikke John Carew. Nå satser de på en helt annen spisstype. Klubben har kastet seg inn i kampen om Arsenals Carlos Vela. Meksikaneren får forlate The Gunners på lån ut sesongen, og skulle bestemme seg mellom Valencia og Bolton. Nå prøver West Brom å friste ham til The Hawthornes i siste liten. Klubben har også forhørt seg med Reading om muligheten for å kjøpe forsvarsspilleren Matt Mills.

West Ham:
West Ham skal være enig med Tottenham om en overgangssum for Robbie Keane. Det kan bane vei for en overgang til Sunderland for Frederic Piquionne. En annen som er ønsket på Boleyn Ground er Stokes Tuncay Sanli.

Wigan:
Wigan-manager Roberto Martinez virker ikke å være sikker på at Ali Al-Habsi er rette mann til å vokte buret for The Latics. Nå skal han ha kommet med et bud på Coventrys sisteskanse Keiren Westwood. Wigan skal også være veldig interessert i Athletic Bilbao-backen Koikili.

Wolves:
Overgangen for spissen Leigh Griffiths fra Dundee er så godt som i boks. Wolves har også latt Adriano Basso få trene med dem. Keeperen har vært uten klubb etter at han forlot Bristol City. Ulvene håper også å sikre seg Manchester Citys Dedryck Boyata på lån ut sesongen.