Katie Holmes (Foto: Lionel Hahn, © LH)
Katie Holmes (Foto: Lionel Hahn, © LH)

Katie Holmes ydmyket på Sundance-festivalen

Hennes innsats i filmen «The Son of No One» ble møtt med hånlatter og stønning.

Helt siden Katie Holmes takket nei til Batman-oppfølgeren «The Dark Knight» for noen år siden, har hun kun medvirket i filmer som i beste fall er forglemmelige.

Den nye filmen hennes «The Son of No One», som ble vist på den prestisjetunge Sundance-festivalen mandag, er intet unntak.

Dramaet handler om en ung politimann som forsøker å rydde opp i sitt gamle nabolag, og er allerede blitt utnevnt til festivalens første fiasko, skriver usmagazine.com.

Folk forlot salen

Under visningen av filmen var det flere som forlot salen, og da den var ferdig var det riktignok en som forsøkte å få i gang en applaus, men vedkommende forble alene om å klappe.

Verst var det likevel for Katie Holmes. For til tross for at hun kun har en liten rolle, så var den visstnok svært minneverdig - av alle de gale grunnene.

– Da Katie dukket opp på lerretet, stønnet hele salen. Hun spiller kona til en politimann fra Queens, og er bare fullstendig feil for rollen. Hun må banne mye, og da hun gjorde det ble hun møtt med hånlatter, fortalte en kilde til ukebladet.

suri (Foto: FAME PICTURES, © ah)
suri (Foto: FAME PICTURES, © ah)

Forstod ikke poenget

I filmen spiller også Al Pacino, og kilden mener han har skjønt noe som ikke Katie har.

– Al Pacino spilte sin rolle veldig overdrevet med vilje, og han gjorde det med et glimt i øyet. De fleste av skuespillerne i filmen var tilsynelatende med på spøken, bortsett fra Katie. Hun spilte som om hun var med i en dramatisk Sundance indie-film, men i realiteten er det bare en typisk politifilm, la kilden til.