James Starks på  Green Bay Packes feirer touchdown under Superbowl mot the Chicago Bears mandag. (Foto: MIKE SEGAR)
James Starks på Green Bay Packes feirer touchdown under Superbowl mot the Chicago Bears mandag. (Foto: MIKE SEGAR)

Fikk sparken på grunn av feil slips

John Stone fra Chicago var bilselger, men heiet på feil fotballag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Jobben hos bilforhandleren på Oak Lawn kan han se langt etter.

«Feil» lag

Da han mandag stilte på jobb med et slips med logoen og fargen til favorittlaget sitt Green Bay som vant mandagens semifinale i superbowl i USA, gikk rullegardinen ned for arbeidsgiveren.

FIKK SPARKEN: Superbowl er alvorlige saker for amerikanerne. Trolig kostet det John Stone jobben at han markerte mandagens seier med slips fra Green Bay.
FIKK SPARKEN: Superbowl er alvorlige saker for amerikanerne. Trolig kostet det John Stone jobben at han markerte mandagens seier med slips fra Green Bay.

John Stone sier han tok på seg slipset ikke bare for sin egen del, men også for å hedre bestemoren sin som var ivirg supporter av Green Bay.

Les også: Packers slo erkerivalen the Bears

Sjefen var ikke like sentimental som John. Han krevde at han måtte ta av seg slipset, noe John nektet. Etter gjentatte ordre om å ta av seg slipset, fikk John rett og slett fyken.

– Fikk flere sjanser

Arbeidsgiveren opplyser at John fikk fem sjanser til å rette seg etter pålegget, men da han nektet var eneste alternativ å si ham opp.

Oak Lawn har gjort reklamestunts med et annet fotballag, the Bears, og sjefen skal etter sigende vært redd for at Green Bay-slipset skulle ødelegge for bilsalget til the Bears-fansen.