Arsenal spurtet til ligacupfinale

Arsenal spente tilhengerne på pinebenken i over en time, men så løsnet det. Klubben er i ligacupfinale etter 3-0-seier mot Ipswich tirsdag.

Cesc Fabregas og Theo Walcott (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)

Ipswich vant den første kampen 1-0 og klamret seg til den ledelsen i hele omgang og det første kvarteret av annen omgang. Da det først raknet, raknet det fullstendig.

Nicklas Bendtner sprakk nullen for Arsenal, og bare tre minutter senere scoret Laurent Koscielny målet som sendte hjemmelaget på finalekurs.

Cesc Fàbregas fullførte verket mot et Ipswich-lag han før returkampen avfeide som et «rugbylag».

Publikum sang rugbysanger for å terge gjestene ytterligere, men tross voldsomt spillemessig overtak slet Arsenal med å omsette sjansene i mål.

Robin van Persie nikket i tverrliggeren etter en halvtime, og Fabregas skjøt utenfor fra god posisjon. Til pause var kampen målløs. (©NTB)