tommy
tommy

Her knekker han sammen i «Sporløs»

– Nå blir jeg mobbet på jobben.

Tirsdag kveld er det sesongpremiere på «Sporløs».

Les mer: Tommy på jakt etter sin biologiske far

I kveldens premiereprogram ser du 36 år gamle Tommy få hjelp til å finne sin far.

Hans mor møtte mannen som skulle bli Tommys far under et opphold i Tyskland i 1973. Forholdet tok slutt, og gravid med Tommy flyttet hun tilbake til Bergen igjen.

Siden han var 18 år, har Tommy visst at faren han vokste opp med var hans stefar, mens hans biologiske far er tysk. Nå ønsker han å finne faren, og programleder Silje Stang tar derfor Tommy med fra Bergen til Tyskland for å finne ham.

– Nå blir jeg mobbet på jobben

I klippet du kan se øverst, forteller Silje at faren hans endelig er funnet. Han reagerer sterkt på Siljes beskjed, og blir blank i øynene når hun også kan fortelle at han har en halvbror i Tyskland.

– Jeg føler meg litt paralysert her, sier han

Tommy sier at det ikke ligner ham å bli målløs, og at han blir litt flau av å gråte på TV.

– Nå blir jeg mobbet på jobben. Det er helt sikkert. «Ikke noe sipping på TV,» sa de. «Neeeida...». Det er vanskelig å holde følelsene tilbake, sier han.

(artikkelen fortsetter under bildet)

sporløs (Foto: To the Moon)
sporløs (Foto: To the Moon)

TV 2-comeback

Sturla Berg Johansen var programleder for «Sporløs» sammen med Øyvind Fjeldheim da TV 2 i første sesong, og nå er det altså Silje Stang som er programleder.

Hun sier til at det er helt spesielt å dele slike øyeblikk som hun gjorde med Tommy.

– Det har vært en spennende og ny stor opplevelse å få være med på å lage programmet «Sporløs». Jeg har delt fine øyeblikk med gjenforeninger mellom deltakere og deres nærmeste og dette er en helt ny setting for meg som tidligere har drevet mye med underholdning, sier hun til TV 2.

Les mer: Nå gjør Silje TV 2-comeback