Rodolph Austin må stå over mot Haugesund grunnet karantene. (Foto: Hommedal, Marit/SCANPIX)
Rodolph Austin må stå over mot Haugesund grunnet karantene. (Foto: Hommedal, Marit/SCANPIX)

Fikk QPR-nei av Brann

Queens Park Rangers ville låne Rodolph Austin (25) frem til sommeren, men Brann sa nei.

Austins agent Phillip Graham bekrefter overfor BA at topplaget i The Championship tilbød Brann en låneavtale ut mai med opsjon på kjøp.

- Men jeg fikk ikke svar på grunn av Huseklepp-saken. To-tre dager senere fikk jeg så melding fra Roald (Bruun-Hanssen) om at styret ikke ville ha en låneavtale, sier fotballagenten til avisen.

25-åringen fra Jamaica har spilt for Brann siden august 2008 og har 60 obligatoriske kamper og fem mål for klubben. Sportsklubben har ingen intensjoner om å la Austin gå på lån.

- Det er uaktuelt, sier Roald Bruun-Hanssen. Han bekrefter at han hadde et møte med Austins agent i Skottland, og at låneavtalen med QPR ble drøftet, men at det aldri kom et skriftlig bud fra London-klubben.

Austin selv skal være svært ivrig etter å komme seg til England. I 2008 stoppet det engelske fotballforbundet FA en overgang til Stoke ved å nekte Austin arbeidstillatelse. FA krever at importspillere må komme fra nasjoner som ligger blant de 70 beste på FIFA-rankingen. I øyeblikket er Jamaica på 59.-plass.