katarina flatland
katarina flatland

TV 2-Katarina har kjøpt leilighet

– Overtakelsen få uker unna.

Katarina Flatland og landslagsspiller Vadim Demidov var sammen i over ett år, men forholdet tok slutt før jul.

Var samboere

De to var også en periode samboere i Trondheim.

– Jeg liker ikke helt tittelen fotballfrue, så det er kanskje litt midlertidig. At det passer meg veldig bra akkurat nå, så får vi se hva jeg går tilbake til, sa Katarina da «God kveld Norge».

Kjøpte leilighet i Oslo

Demidov har nå flyttet til Spania for å spille fotball, mens Katarina etablerer seg i Oslo.

Hun har nylig kjøpt seg egen leilighet, og er allerede i full gang med innredningen, selv om overtakelsen ennå er en stund unna.

– For en stund tilbake kjøpte jeg min egen leilighet i Oslo, og nå er overtakelsen bare noen få uker unna. Derfor er jeg i full i gang med å ordne både møbler og interiør til leiligheten. Mye er allerede på plass, men det er også en god del som gjenstår.. Så all inspirasjon tas i mot med takk, skriver Katarina i sin egen blogg.

Tøff uke

Programlederen var i hardt vær i forrige uke, etter at det ble kjent at hun skal være det kontroversielle pengespillet «Eurolottos» ansikt utad.

– Jeg har ikke noe med selve trekningen å gjøre, og jeg er kun er ansikt utad for lotteriet. Jeg bytter ikke kanal fra TV 2 til Viasat 4. Rollen min er at jeg er med i reklamefilmer og intruksjonvideoer på nettsiden deres. Jeg gjorde disse reklamefilmene før jul. Det er viktig for meg å få frem at jeg ikke har noe med trenkningen eller TV-sendingen på Viasat 4 å gjøre, sa Flatland da til «God kveld Norge».

Katarina har ikke besvart God kveld Norges henvendelser angående leilighetskjøpet.