steinar
steinar

Møt Cæsars nye rebel

Men Steinar synes ikke han er like «bad boy» i virkeligheten.

Denne våren sjekker flere nye fjes inn på «Hotel Cæsar». En av dem er 21 år gamle Steinar Johansen fra Rognan i Nordland som skal spille rikmannssønnen Tom Lycke.

Steinar tror det blir rart å være i stuen til det norske folk hver dag, men det er tilbakemeldingene han gleder seg mest til.

– Stor forskjell

– Nå har jeg holdt på med innspilling siden august, så det skal bli spennende å endelig få tilbakemeldinger på det jeg har gjort.

Han synes det er uvant å skulle tenke på hver minste bevegelse, både med kroppspråket og ansiktsuttrykk.

– Den største forskjellen fra å stå på en scene og være på tv, er at på scenen er man bare en prikk, mens på tv-skjermen ser man alle bevegelser. Derfor er det viktig å hele tiden tenke på ansiktsuttykk og hvordan jeg beveger meg, forteller han.

-– Ikke noe «bad boy»

Selv om Steinar ikke ser på seg selv som rikmannsgutt og badboy, hender det at han kjenner seg igjen i rollen som «Tom».

– Det er mange ting med karakteren som jeg absolutt kjenner meg igjen i, som man også bruker når man skal få frem det beste i karakteren.

Han har også lyst til å holde på med musikk, men mener at de to yrkene er mye av det samme.

– Da jeg begynte på videregående var det musikk som lå hjertet mitt nærmest, og det gjør det nok enda. Men det er mye av det samme som skuespill, man bruker jo seg selv, og får vist det til andre, sier Steinar.

«Alt for Rognan»

Har du forberedt deg på å bli tv-kjendis?

– Det er vel ikke så mye forskjell – er det? sier han og flirer.

– Men TV er et sterkt medium. Jeg har jo vært med på en realityserie før som het «Alt for Rognan» , og da fikk jeg nok en smakebit. Det blir nok litt annerledes nå, men det er bare kult!

Steinar lærer stadig av sine medarbeidere, og har det alltid moro på settet.

– Å jobbe i «Hotel Cæsar» er veldig gøy og lærerikt, og jeg håper det fortsetter!

Se «Hotel Cæsar» på TV 2 mandag - torsdag klokken 19.30!