Jan_Thomas_tv2
Jan_Thomas_tv2

Jan Thomas: – Hank og jeg er skremmende like

Hans Erik Dyvik Husby ble «ny» med Jan Thomas.

I slutten av denne måneden er Jan Thomas Mørch Husby klar for en ny sesong med «Happy Day» på TV 2.

I seriens andre program er det tidligere «Turboneger-vokalist» Hans Erik Dyvik Husby som får en skikkelig make-over av Jan Thomas, skriver VG.

Og Dyvik Husby ble imponert av stylisten.

Les også: Terje Schrøder raser mot Jan Thomas

– Fascinerende

– Jeg synes det er gøy å vise at jeg bryr meg om de tingene Jan Thomas er flink på. Jeg har et bevisst forhold til klær og styling, og Jan Thomas har en helhetlig tanke og en åndelig ide med dette som jeg synes er fascinerende, sier Dyvik Husby til VG.

Jan Thomas på sin side var også full av lovvord om sin «elev» for en dag.

– Mannen i gata mener kanskje vi virker veldig ulike. Men etter i dag har jeg si vi er skremmende like, sier Jan Thomas.

Han er i full gang med innspilling av «Happy Day», og denne sesongen har han vært veldig bevisst på hvilke kjendiser han ville ha med i programmet.

– Nå vil jeg starte med helt blanke ark, og ikke bare bruke adresseboken min. Og for å få bredde i programmet, passet Han Erik utmerket, sier stylisten.

cornelis
cornelis

La på seg 30 kilo

Dyvik Husby gjorde i høst stor suksess da han debuterte på kinolerretet som hovedrolleinnehaver i filmen om Cornelis Vreeswijks liv. For å tilpasse seg rollen som den svenske musikeren måtte han legge på seg 30 kilo.

Selv om han unnet seg god mat i jula, vil han nå bli kvitt de ekstra kiloene.

– Jeg er en livsglad mann, og unner meg god mat. Jeg kan fort bli udisiplinert og gi meg hen til det matfråtseriet vi har lagt opp, sier han til avisen.