gamstwba (Foto: TV 2)
gamstwba (Foto: TV 2)

Gamst: – Hadde vært gøy å kjempe om en plass i Europa

Morten Gamst Pedersen sier til TV 2 Sporten at han håper Blackburn kan fortsette den gode trenden etter 2-0 hjemme mot West Bromwich.

Blackburn klatret til syvende plass i Premier League etter søndagens seier mot West Bromwich på Ewood Park, og Morten Gamst Pedersen er veldig fornøyd med utviklingen laget har hatt den siste tiden.

– Poengene var det viktigste i dag, og samtidig klatret vi litt på tabellen. For min del var det for mye opp og ned – jeg var ikke helt venn med ballen.

Se hele intervjuet med Morten Gamst Pedersen øverst i artikkelen!

– Steve Kean vil nå være manager på lang sikt, er det annerledes Blackburn-lag i dag enn da Sam Allardyce var her?

– Alle managere har sine måter å gjøre ting på, men vi prøver nok å spille mer fotball nå. Nå har han også signert en avtale som er litt lengre enn bare frem til sommeren og det gir mer stabilitet, sier Gamsten.

Jevnt på tabellen
– Vi er i en fin posisjon akkurat nå, men det kommer en del tøffe kamper fremover. Fortsetter vi i den sonen vi er i nå og vinner mot lagene rundt oss, så hadde det morsomt å havne på den øvre halvdelen - og går det enda bedre hadde det vært gøy å kjempe om en plass i Europa. Det er så tett på tabellen, så det skal ikke mye til før du er på den nedre halvdelen.