BARE TULL: Terje Schrøder likte ikke sketsjen
BARE TULL: Terje Schrøder likte ikke sketsjen

Terje Schrøder raser mot Jan Thomas

– Dette var helt uspiselig.

Terje Schrøder raser mot «Torsdag kveld fra nydalen» og Jan Thomas etter et innslag der Scrøder mener programmet og stylisten gikk for langt i vitsing om homofile.

Homo-vitset

I innslaget «Av barn og fulle folk» intervjues kjendisstylisten av Morten Ramm som har fått en liten jente og en angivelig full mann til å kommentere hva de synes om Jan Thomas og homofili.

Innslaget ble sendt første gang i oktober, men gikk i reprise i går.

Langt over streken

– Jeg synes faktisk ikke dette er underholdning. Dette var langt over streken på det som kan betegnes som morsomt og jeg synes det verste var at de hadde tatt med en bitte liten jente på dette, sier Schrøder.

– Jeg har jobbet så utrolig mye for aksept av homofile og jeg blir lei meg når folk skal gjøre humor ut av dette. Jeg har lagt ut hva jeg synes på Facebook og har fått utrolig mange kommenterer fra folk som er helt enig med meg i dette. Jeg tåler veldig mye men synes ikke det er greit å gjøre narr av dette forran en bitte liten jente, sier Terje Schrøder.

Ikke meningen å støte

Vi håper jo folk synes humoren er morsom- dette er jo ren humor og meningen er jo aldri å støte noen med disse innslagene, sier prosjektleder i TV 2 for «Torsdag kveld fra nydalen» Andreas Hatlevik.

Jan Thomas har ikke besvart God kveld Norges henvendelser.