Mats Zuccarello Aasen (Foto: David Goldman/Ap)
Mats Zuccarello Aasen (Foto: David Goldman/Ap)

Zuccarello gjorde det igjen

Hylles som «Mats the Magnificent» etter ny straffescoring.

Atlanta Thrashers - New York Rangers 2-3 (etter straffer)

New York Rangers har hatt 20 straffeslag etter forlenget spilletid denne sesongen. 14 av dem har resultert i bom. 3 har Erik Christensen scoret på, og resten har Mats Zuccarello Aasen omgjort til mål.

Etter tre av tre mulige mål på straffeslag, hvorav det siste ble den avgjørende scoringen mot Atlanta Thrashers natt til søndag, hylles nå Zuccarello som «Mats the Magnificent» av New York Post.

Stillingen var 2-2 etter at spilleforlengingen var over, og Zuccarello var iskald da han fikk mulighet til å sikre seieren. Passe frekt satte han inn en høyre-venstre-finte og plasserte pucken rolig i nettet.

Er nervøs
Zuccarello sier til avisen at han til tross for den imponerende statistikken fortsatt er nervøs når han skal ta straffene.

– Jeg vet at det er en stor ære å bli valgt ut av treneren, og at laget stoler på deg, så jeg er nervøs. Jeg vet at det er mange andre som skulle ønske at de fikk denne æren, så det er et stort ansvar for meg å hjelpe lagkameratene, sier han til New York Post.

Vil ha tillit
«Zucca» er opptatt av å hjelpe medspillerne i Rangers.

– Du må alltid bli minnet på hvordan du skal spille. Du kan ikke være her i 15 kamper og tro at du har lært alt. Du må lære hver dag, slik at du kan gjøre jobben din, som er å hjelpe lagkameratene dine. De stoler på meg som jeg stoler på dem. Det er en tillitssak. Hvis alle vet hva jobben deres er, så får du selvtillit. Hvis ikke, så er det vanskelig å stole på deg. Jeg vil være i en posisjon der folk stoler på meg, sier Zuccarello til avisen.