Fabiano senket Levante med hat trick

Sevilla-spiss Luís Fabiano viste dødelig effektivitet og sendte Levante et steg nærmere nedrykk med hattrick i lørdagens 4-1-seier.

Luis Fabiano (Foto: STRINGER/SPAIN/Reuters)

30-åringen, som var koblet til Manchester United og Milan sist sommer, har ikke hatt all verdens målform å skryte av så langt i sesongen. Men mot Levante leverte brasilianeren akkurat slik en toppspiss skal.

Fabianos første nettkjenning kom etter 28 minutter på pasning fra Jesús Navas. Julien Escudé økte for hjemmelaget etter 39 minutter, før Fabiano scoret sitt andre like før pause.

Gjestene fikk en redusering ved Xisco etter en times spill, men det tok ikke lang tid før Fabiano på ny dunket en spiker i Levante-kista. 4-1 var spissens åttende scoring for sesongen, og hattricket holder liv i Sevillas håp om mesterligaspill neste sesong. (©NTB)