Hanne
Hanne

Skal sjekke gutter på Grand Prix-festen

– Det er alltid kjekke gutter på Grand Prix-fester, sier Hanne Sørvaag.

Hanne Sørvaag var klar favoritt hos bettingselskapet Unibet og i Florø i kveld innfridde hun og gikk rett videre til finalen i Oslo Spektrum med melodien «You`re Like A Melody». Sangen kom på andreplass. Etter sendingen var den single artisten klar for fest. Og etter at hun i VG fortalte at hun aldri sa nei til en date. Så er hun vant til å få spørsmål om menn.

– Nå er det jo opplest og vedtatt at jeg jeg aldri sier nei til en date. Så jeg får vel sjekke litt gutter i kveld. Det er jo alltdi kjekke gutter på slik Grand Prix-fester. Jeg har vært disiplinert og ikke festet da jeg forberdte meg til dette. Så nå er jeg klar for litt champagne, sier Hanne Sørvaag til «God kveld Norge».

– Utrolig gøy

Hanne må medgi at det er morsommere å stå på scenen enn å skrive sangene slik hun vanligvis gjør:

– Det var utrolig gøy. Jeg har ikke forstått hva jeg har gått glipp av. Det slo alle rekorder for hva jeg har opplevd hittil. Jeg har også fått en bekreftelse på at jeg fungerer som artist. Så nå har jeg lyst til å lage en ny soloplate, sier en glad Hanne Sørvaag.

Rogalandsjenta er mest kjent som låtskriver. Hun sto blant annet bak Didrik Solli-Tangens vinnerlåt i fjor og har også vært med å skrive melodien som vant den tyske finalen av Eurovision Song Contest i 2008.

Stor suksess

Hennes låter har solgt i 4 millioner eksemplarer og hun har blant annet stått bak andreplassen i «American Idol» i 2006. De siste årene har hun holdt seg i bakgrunnen som låtskriver, men har tidligere laget album både under eget navn og artistnavnet Paris.

Nå skal hun forberede seg på å stå på scenen under Grand Prix-finalen i Oslo Spektrum.

– Jeg håper det går bra. Jeg må bare fokusere på egen opptreden. Jeg forbereder meg mentalt. På morgenen før jeg skal på scenen mediterer jeg. Rett før jeg skal på scenen lukker jeg øynene og renser hodet for tanker. Så jeg var ikke så nervøs da jeg gikk på scenen i kveld, sier Hanne Sørvaag.