Raul Meireles (Foto: Nick Potts/Pa Photos)
Raul Meireles (Foto: Nick Potts/Pa Photos)
Meireles
Meireles

Meireles med drømmevolley da Liverpool banket Wolves

Dobbel fra Torres og drømmescoring fra Meireles sikret første Dalglish-seier i comebacket.

Wolverhampton - Liverpool 0-3

Se kampreferat i videovinduet øverst i saken.

TV 2 PLAY: Se intervju med Dalglish etter kampen

Oppgjøret mellom Wolves og Liverpool ble utkjempet på en gressmatte som ikke innbød til finspill, noe som innebar at kampen ble preget av mange harde dueller og lite finspill.

I første omgang var det gjestene fra Merseyside som kom best ut av krigen. Etter 21 minutter ble Fernando Torres spilt fri, men spanjolens redning ble reddet av Wolves' keeper Wayne Hennesey. Fire minutter senere var Raul Meireles farlig frempå, men portugiserens avslutning fra 16 meter gikk like utenfor.

Etter 36 minutter kunne Liverpool gå opp i en fortjent 1-0 ledelse da utskjelte Christian Poulsen spilte fri midtbanemakker Raul Meireles med en glimrende gjennombruddspasning. Meireles fant Torres i feltet som fikk en enkel jobb med å sende bortelaget i føringen.

På overtid i 1.omgang fikk Matthew Jarvis en stor mulighet til å utligne for vertene, men kantspillerens avslutning fra kort hold ble reddet av Jose Reina.

Fem minutter ut i andre omgang doblet Liverpool sin ledelse da Raul Meireles fikk drømmetreff på volley fra 25 meter. Portugiseren var først på ballen etter en duell på 16-meterstreken, og den tidligere Porto-spillerens avslutning gikk i en perfekt bue over Wolves' målvakt.

Wolves kom høyere på banen i andre omgang, og presset på for redusering. Liverpools forsvar stod imidlertid i mot og forhindret Wolves-angriperne fra å komme til de store mulighetene. På overtid kunne Liverpool i steden kontre inn 3-0 da Fernando Torres plukket opp ballen i Wolves-feltet etter at en avslutning fra Dirk Kuyt ble blokkert.

Seieren var bare Liverpools andre trepoenger på bortebane denne sesongen, og sørget for at laget avanserte til 10. plass. Wolves er fortsatt under streken med sine 21 poeng.