Halvsesongens flopp: Stephen Ireland (Foto: Neal Simpson/Pa Photos)
Halvsesongens flopp: Stephen Ireland (Foto: Neal Simpson/Pa Photos)

Ny Villa-spiller på vei bort

Stephen Ireland har falt i unåde hos Gérard Houllier, og kan nå forlate Aston Villa.

Kun timer etter at John Carew pakket gullsmykker og knottsko, og dro til Stoke, kan en av hans tidligere lagkamerater følge i fotsporene ut portene på Villa Park.

Kan reise nordover
Stephen Ireland har vært alt annet enn en suksess etter at han kom til Aston Villa fra Manchester City - som et ledd i overgangen til James Milner motsatt vei.

Iren opplevde blant annet en marerittdebut for Birmingham-klubben, da laget hans tapte 6-0 for Newcastle i sesongens andre kamp.

Villa-sjef Gérard Houllier, uttrykte også tidlig bekymring for at 24-åringen har bosatt seg for langt unna klubbens treningsanlegg.

– Må forsterke
Etter den slette insatsen mot Magpies, har det kun blitt fem kamper fra start for midtbanespilleren.

I dag melder Daily Mail, at nettopp Newcastle muligens kan ønske seg Irelands tjenester på lån.

– Vi må forsterke stallen, og vi prøver virkelig å finne den riktige spilleren, sier Magpies-manager Alan Pardew til Daily Mail.

Pardew trenger folk på midtbanen, da blant annet Danny Guthrie og Alan Smith har vært svake så langt i sesongen. Men, engelskmannen vil ikke forhaste seg.

– Det er lett å foreta dårlige kjøp i januarvinduet. Jeg mener det har kommet noen lite gjennomtenkte overgangen allerede, uten at jeg vil gå nærmere inn på det, forteller Pardew.

Følger du med i Premier League? Test dine kunnskaper her.