Untitled 1 (Foto: Privat)
Untitled 1 (Foto: Privat)

Terje sier han skal reparere Pernilles defekte scooter

– Jøss, så bra! Det virker nesten for godt til å være sant, sier Pernille.

TV 2 hjelper deg skrev om Pernille Skaar (21) på onsdag. Pernille kjøpte en TMS Retro Scooter fra norske Trendimport i august 2010. Nå er det meste galt med scooteren.

– Den begynte å bli vanskelig å starte, og så stoppet den i lyskryss. Etter hvert fikk jeg ikke startet den igjen heller. Så da var det bare å trille hjem igjen, sa Pernille til TV 2 hjelper deg.

Les saken her: Pernille kjøpte ny scooter i august - nå er den defekt, og firmaet begjært konkurs

Begjærte selskapet konkurs

Vi har også tidligere omtalt TMS Retro scooter fra Trendimport. Da handlet saken om Jan Ove og Trine som hadde kjøpt hver sin scooter. De fikk igjen pengene etter at TV 2 hjelper deg omtalte saken. Da hadde Forbrukerrådet registrert 85 henvendelser på Trendimport. Se saken her.

Tirsdag begjærte det svenske moderselskapet Trendimport AB norske Trendimport konkurs. Det spøker for Pernilles scooter.

– Det er veldig mange kunder som har betalt på forhånd, og kjøpt produkter de ikke har fått. Disse har krav på varene eller pengene sine. Nå ser det ut til at folk ikke får pengene sine, uttalte Forbrukerrådet.

Les også: Denne scooteren tåler ikke vann

Vil reparere for Pernille

Onsdag kveld fikk TV 2 hjelper deg mail fra Terje Bliksvær, som står bak firmaet Mc2k.no. Han tilbyr seg å reparere Pernilles scooter.

Han importerer varer, lager båter, reparerer motorsykler, selger scootere og snøfresere og lignende.

– Jeg synes hun trenger hjelp. Jeg har selv kjøpt varer fra Trendimport, og jeg synes det er synd at hun skal sitte der med en ubrukelig scooter. Vi henter den gratis, også ser vi på den. Vi har også noen deler liggende som kan passe, sier Terje til TV 2 hjelper deg.

– Jeg har solgt varer for daglig leder i Trendimport. Vi reparerer stadig ting som er solgt via Trendimport, sier Terje.

– Hvorfor tilbyr du deg å reparere Pernilles scooter?

– Vi føler medfølelse, vi har vært i en lignende situasjon. Vi har jevnlige turer til Oslo, så da kan vi plukke opp scooteren også.

– Folk må gjerne ta kontakt hvis de har scootere fra Trendimport som ikke fungerer, men de må betale, sier Terje.

Nesten for godt til å være sant

Vi forteller Pernille den gode nyheten.

– Jøss, så bra! Det virker nesten for godt til å være sant. Men jeg håper han får ordnet den, sier Pernille.

– Jeg vet ikke om han får den til å fungere, men det kan ikke blinoe verre. Det kan vel bare gå oppover.

Trenger du vår hjelp? Tips TV 2 hjelper deg.

Følg oss på Facebook og Twitter