gryjfugler
gryjfugler

J-Diva: – Tro meg, dette er et varsel

Spår dommedag og jordens undergang etter massiv dyredød.

Gry Jannicke Jarlum er sjokkert og redd etter mystiske dyredødepisoder i flere deler av verden.

– Utenomjordiske kan være innblandet

Nå går hun ut på Facebook og advarer mot at utenomjordiske vesener kan være innblandet:

– Dersom utenomjordingene er innblandet så er det fordi vi er en fare for resten av universet og alle de andre solsystemene. De kan ikke tillate at vi ødelegger for alt annet liv der ute, skriver Jarlum på nettsamfunnet.

Episodene hun sikter til har funnet sted flere steder i verden. Fugler har dødd på mystisk vis både i USA, Sverige og utenfor Stavanger.

Flere tilfeller av massedød blant dyr har også funnet sted i både USA og resten av verden de siste månedene. Flere tusen fugler falt døde om i Sverige i fjor, dette mysteriet er enda ikke løst, melder TV2.no

Svært bekymret

I USA døde over 200 kyr på en gård i Wisconsin.

– Ok nå skjer det over alt. Startet med fugler ... så fisk ... så krabber ... så kuer....så blekkspruter og så hvaler også nå ... Ja nå skjer det overalt ... Til og med med fisk i Norge....Nå er det globalt ... og et sterkt varsel, skriver Jarlum på Facebook-siden sin.

– Noen sa at når biene dør da er det riktig farlig.... Det har skjedd med krabber også ... Nå skjer det igjen ... og her til lands....nå er det ikke bare i utlandet.... Tusenvis av døde fisker i Norge på tirsdag og nå fugler..... I tillegg til tusenvis av fugler og fisker i andre land....krabber....blekkspruter.....hvaler og kuer.......Nå dør dyra på jorden....og det brått og brutalt...... Is this only the beginning, spør artisten seg i et av sine innlegg.

– Kan skje når som helst

Selv har hun trodd at Maya-kalenderen som ender i 2012 var slutten på alt liv på jorden, men har nå begynt å revurdere standpunktet sitt.

– Jeg har aldri trodd det skal skje i 2012 ... Det kan skje før ... Det kan skje om 3 år ... men det må skje....før eller siden for vi har ødelagt jorden, melder Gry Jannicke.

– Ja det var mystisk med fuglene som døde tusenvis i 3 land samme uke og nå dette.....og så må vi ikke glemme alle fiskene som også har blitt funnet døde da.....Tro meg dette er et varsel, legger artisten til.

– Må ikke tro de ikke vet noe

Nå oppfordrer artisten verdens ledere til å ta ansvar og gjøre noe med situasjonen som hun betegner som farlig.

– Det kan jo ikke fortsette med den utviklingen vi har ....men hvem er de skyldige? Alle? De som sitter på makten og styrer og som vet mer enn oss lenge før oss og som ikke sier eller gjør noe? alle oss som ikke protesterer og følger maktsystemet? Er vi alle skyldige kanskje? Dere må ikke tro at de som sitter høyest på makta i landene ikke vet....De vet mye rart de....og det er de som er de største egoistene og som ikke bryr seg om de neste generasjonene....

Ser døde

Gry Jannicke tror problemet rett og slett ligger i luften.

– Alt tyder på at det har noe med surstoffet og luften å gjøre.....atmosfæren.....det var fugl....det var fisk....det var ku.....hva har disse tilfelles....jo de får surstoffet fra samme sted.....surstoffet kommer fra hvor? jo fra skogene ...

Dette er ikke første gang artisten snakker om sine overnaturlige evner. I sommer fikk hun kontakt med døde mennesker da hun gjestet «Allsang på grensen».

Gry Jannicke Jarlum fikk kontakt med døde mennesker under «Allsang»-opptak