SPILLER: Lene Nystrøm og Trond Espen Seim i «Varg Veum»
SPILLER: Lene Nystrøm og Trond Espen Seim i «Varg Veum»

– Det er veldig intenst

Lene Nystrøm hadde i går premiere på sin andre «Varg Veum»-film.

Lene Nystrøm og Trond Espen Seim hadde i går premiere på «Varg Veum - Svarte Får», og premieren var lagt til Trondheim. Den forrige premieren deres var i Haugesund.

Rett fra innspilling

– Vi kommer rett fra innspilling i Bergen nå så det var så vidt jeg rakk premieren her i Trondheim, sa Lene Nystrøm til «God kveld Norge» på den røde løperen.

Også Trond Espen Seim var tilstede på den røde løperen, men hastet ut av salen for å rekke et fly til Oslo så fort filmen var i gang.

Lærerikt

Nystrøm har fått rollen som Varg Veums kjæreste Karin i hele seks filmer, og innspillingen av de neste er allerede i full gang.

– Det er utrolig lærerikt og jeg er veldig glad for å få gjøre dette. Det blir lange dager og intens jobbing men det er veldig gøy og så er det så fint å få jobbe med så mange flinke folk, sier Lene.

Stor rolle

I den forrige «Varg Veum»-filmen ble Lene Nystrøms rollefigur Karin så vidt introdusert til publikum, mens hun i «Svarte Får», og de neste filmene har en mye større rolle.

– Karakteren min, Karin, er mye mer med i denne filmen enn i den forrige. Det har vært veldig utfordrende å få gå mer i dybden. Og så har det vært en fysisk utfordring også for jeg har jo blitt kastet rundt omkring. Jeg har fått bruke mye følelser i scenene med hun som spiller søsteren min og det har jeg lært mye av, forteller Lene Nystrøm.