Camilla Karlsen har alltid ønsket seg pupper. TV 2 følger henne på harrytur til Sverige hvor hun tar brystoperasjon. (Foto: TV 2)
Camilla Karlsen har alltid ønsket seg pupper. TV 2 følger henne på harrytur til Sverige hvor hun tar brystoperasjon. (Foto: TV 2)

På harrytur etter pupper

I dokumentarserien «Svenskehandel» får vi se modellen Camilla Bøvollen skaffe seg nye pupper

Hvert år drar hundretusner av nordmenn over grensen for å handle i Sverige. Mens de fleste nøyer seg med sprit og kyllingfilet, skaffet Camilla Karlsen Bøvollen seg nye pupper.

– Jeg har alltid hatt en formfull fasong, men jeg hadde nesten ikke noe pupper. Helt siden jeg var liten gledet jeg meg til dagen jeg kom til å få store pupper, men de kom aldri, sier Bøvollen.

Pupperabatt

Derfor bestemte hun seg for å dra til Sverige, hvor prisene er, som vi vet, langt mer fornuftige enn i Norge. Hun sparte om lag 6000 kroner.

I TV 2s nye dokumentar følger vi Camilla før, under og etter operasjonen. Hun var villig til å dele opplevelsen sin med andre nordmenn, i folkeopplysningens navn.

– Jeg kan like godt vise operasjonen i stedet for å holde opplevelsen for meg selv. Da får folk se hva dette dreier seg om, sier Camilla, som har store planer for modellkarrieren, blant annet ønsker hun å bli avbildet i Playboy.

– For å få det til er pupper nærmest en forutsetning, innrømmer hun.

486831

Butikksjef døgnet rundt

Dokuserien skal skildre ivrige norske kunder i Sverige og de svenske butikkansatte som skal holde tritt med dem. Vi treffer blant annet butikksjefen i Eurocash i Svinesund, Dag Renè Larsen.

– Det er ikke en jobb. Det er en hobby, en lidenskap. Jeg er ikke butikksjef fra åtte til fire, jeg er det hele tiden, sier Larsen, som tenker på jobben døgnet rundt.

486834

De seks kassene i butikken har kø hele tiden. Men Larsen studerer også konkurrentenes butikker hver gang han ikke handler hos seg selv. Og dem er det mange av, blant annet Maximat.

Han har også lagt merke til at nordmenn er interessert i andre ting enn bare kjøtt.

– Sverige og Norge er to forskjellige land. Alt er jo billigere i Sverige, sånn er det bare.

«Svenskehandel» kan du se på TV 2 klokken 19:30 i kveld.