Erik og Kriss fra program to i «Det store korslaget». (Foto: Glenn Svendsen/Stella pictures)
Erik og Kriss fra program to i «Det store korslaget». (Foto: Glenn Svendsen/Stella pictures)

– Man blir vant til det

Rapduoen Erik og Kriss får så vidt tid til å sove disse dager.

Erik og Kriss har mye å gjøre for tiden, med både plateslipp og «Det store Korslaget». Denne uken har de fått tid til 12 radiointervjuer, videoinnspilling, korøving og «God Morgen Norge».

– Interessant opplevelse

– «God Morgen Norge» var en interessant opplevelse. Da vi besøkte dem, visste de ikke at vi skulle spille live. Heldigvis gikk det greit. Men dagene går i ett. Vi er ikke hjemme igjen før vi legger oss, men man blir vant til det, forteller Kriss.

– Vi jobber heldigvis ikke for en sur sjef som skal ha driftsresultater i første kvartal, vi jobber jo for oss selv, skyter Erik inn.

Hvis du vil se hvordan det gikk i «God Morgen Norge», kan du trykke her

– God promotering

De er likevel glad for at de gjør begge deler. Rapduoen er enige om at det er en god promotering for albumet, og tror ikke de kommer til å få en like god markedsføring i senere tid.

– Vi får lov til å vise oss i et program som omhandler musikk, det er ikke mange arenaer hvor man kan gjøre det, forklarer Kriss.

Gjorde bevisste valg

Nå får de fremføre musikk foran flere hundre tusen, derfor var det et bevisst valg at de ble med på «Det store Korslaget» under plateslippen. Men hva som er viktigst, klarer de ikke helt å svare på.

– Jeg har veldig lyst til å si albumet, men korslaget driver og sniker seg opp på prioriteringslisten min hele tiden, sier Kriss og ler.

Kommer dere til å synge med koret når programmet er ferdig?

– Det hadde vært utrolig gøy å ta med koret på konserter, og synge med dem foran et stort publikum. Så det har vi veldig lyst å få til, avslutter Kriss.

Se «Det store korslaget» fredager klokken 20.00 på TV 2.