c (Foto: Starlay/face to face, © TS)
c (Foto: Starlay/face to face, © TS)

– Superstjerne brukte 150.000 på horer

I løpet av en helg i Las Vegas kjøpte Charlie Sheen seksuelle tjenester for en formue - før han løp fra regningen.

Den hardt prøvede skuespilleren Charlie Sheen er i trøbbel - igjen.

Nettstedet Radaronline.com hevder nå at den skandaliserte kjendisen brukte over 150.000 kroner på luksusprostituerte Christina Walsh i løpet av en helg i Las Vegas.

Så stakk han fra regningen.

– Christina skulle være betalt 157.000 kroner. Og når den gale natten med Charlie Sheen var over fikk hun aldri betalt fordi Charlie freaket ut. Hun var rasende og nå hun gjør alt hun kan for å tjene penger på den hete natten med skuespilleren, sier en kilde til nettstedet.

I tillegg skal Charlie Sheen, som nok er mest kjent for sin rolle i TV-serien «Two And a Half Men», angivelig ha tatt store mengder kokain på hotellrommet.

Eksen: – Min bekymring er åpenbar

Sheens eks, skuespiller og fotomodell Denise Richards, gjør nå alt hun kan for å beskytte deres to felles døtre mot all den negative oppmerksomheten faren deres tiltrekker seg. De to har barna Sam (6) and Lola (5) sammen

– Jeg tror mange er bekymret for Charlie, og min bekymring er åpenbar. Det blir vanskelig når ting blir så offentlige. Jeg prøver mitt beste for å holde situasjonen rolig på grunn av våre to døtre. Jeg lærer hvordan man skal håndtere situasjonen og bare holde et lokk på det overfor barna våre. De har den høyeste prioriteten nå, og akkurat det gjør at det bli ekstra vanskelig, sa Richards i et intervju med Access Hollywood.

Vil være venner på grunn av barna

Denise Richards og Charlie Sheen gikk fra hverandre etter at Denise fikk nok i 2005. i november 2006 var skilsmissen et faktum.

Denise sier at hun har jobbet hardt for å opprettholde et godt forhold til Charlie, av hensyn til sine døtre.

Men hun innrømmer at det er en evig kamp på grunn av eksmannens mange krumspring og skandaler.