arnold til nett (Foto: KGC 42, © ad)
arnold til nett (Foto: KGC 42, © ad)

Arnold Schwarzenegger filmklar

«I'll be back» var altså ikke tomme ord .

Arnold Schwarzenegger har ingen planer om å pensjonere seg, selv om han gikk av som guvernør i California tidlig i januar. «Terminator»-stjernen har imidlertid rukket å bli 63 år, og skjønner at dagene som actionhelt antagelig er talte.

— I fremtiden må jeg finne roller som passer til alderen min. Clint Eastwood har gjort det samme. Ekstrem slåssing er ikke en mulighet lengre, fortalte stjernen til den østerrikske avisen Kronen Zeitung.

Drømmer om krigsfilm

Schwarzenegger hadde småroller i filmer som «Terminator Salvation» og «The Expendables» da han var guvernør, men ønsker seg større jobber nå. For tiden er stjernen i forhandlinger om tre ulike roller.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Film: Terminator, Arnold Schwarzenegger
Film: Terminator, Arnold Schwarzenegger

Det prosjektet han helst vil jobbe på er «With Wings As Eagles», en film som utspiller under annen verdenskrig. Får han jobben vil han bli å se som nazioffiser.

— I den filmen ville jeg fått rollen som en eldre soldat som på slutten av krigen får ordre om å drepe en gruppe med barn. Han nekter å adlyde og forsøker i stedet å redde dem med sitt eget liv som innsats. Den er veldig spennende, mener Arnold.