tommy
tommy

Tommy (36) møtte sin far for første gang

Slik har det gått med Tommy og faren etter «Sporløs».

I tirsdagens sesongpremiere av «Sporløs» fikk vi se at programleder Silje Stang tok med seg Tommy Andahl fra Bergen til Tyskland for å prøve å finne Tommys far.

Tommy har helt siden han var 18 år visst at faren han vokste opp med var hans stefar, mens hans biologiske far er tysk. Nå er Tommy 36 år, har egen familie med små barn og ønsket om å finne sine røtter og sin biologiske far slipper ikke taket.

Del på Facebook

Tommy lurte på om faren ville treffe ham

Tommy beskriver turen til Tyskland som en fantastisk opplevelse.

moete
moete
– Det var en helt utrolig reise helt fra da jeg dro hjemmefra og til jeg kom hjem. Jeg ville på en måte ikke dra hjem igjen, sier Tommy til TV2.no og beskriver selve oppholdet som både spennende og nervepirrende.

– Jeg tenkte mye på om han i det hele tatt ville treffe meg, sier Tommy og forklarer at det ble en enorm lettelse da Silje kom tilbake og fortalte at faren mer enn gjerne ville treffe sønnen sin.

– Da kriblet det i hele kroppen. Jeg hadde jo aldri sett han før og lurte på hva jeg skulle si da vi møttes. Det første jeg ville var å gi han en god klem. Jeg fant ikke ord, sier Tommy.

– Vi er jo helt maken

Som vi fikk se i episoden så følte faren det på samme måte og at likheten mellom de to var slående.

– Vi klikket med en gang, vi er jo helt maken både i forhold til oppførsel og utseende, sier Tommy som mener at han har flere likhetstrekk utseendemessig med faren enn han har med familien i Norge.

I tillegg viste det seg også at Tommy har en søster og en bror i Tyskland.

Del på Facebook

– Vi ble en familie med en gang, fortsetter Tommy.

– Det er bare veldig dumt at det ikke ble gjort tidligere.

Kommer på besøk til Bergen

Tommy forteller at han har opprettholdt kontakten med sin nye familie både på Facebook og på telefon, og han kan nesten ikke vente med å vise frem Norge til sin nye tyske familie som kommer på besøk til sommeren.

Tommy forteller at han da skal vise dem turistattraksjonene Bergen har å by på, men det er ikke det aller viktigste;

– Bare det at de kommer til Norge gjør meg fornøyd.

Se «Sporløs» på TV 2 tirsdager klokken 20.00!