Hellstrom rydder opp ses 3 eps 10 006
Hellstrom rydder opp ses 3 eps 10 006

Pizzabaker angriper Hellstrøm etter TV-opptak

Men Hellstrøm svarer: – Han kunne ikke lage pizza!

Espen Lapin Gundersen, som driver Pizzakrogen i Grimstad, angrer på at han deltok i «Hellstrøm rydder opp» på TV3. Han har fjernet alle tips og råd mesterkokken kom med og gått tilbake til hvordan restauranten var drevet før.

– Akkurat nå tenker jeg at det hadde gått bedre om jeg ikke hadde deltatt i «Hellstrøm rydder opp», sier Lapin Gundersen til lokalavisen Agderposten.

– Kan ikke lage pizza

Han har fjernet den fersklagede italienske pizzaen som Hellstrøm innførte og gått tilbake til amerikansk pizza med ferdige bunner.

– Han må jo gjøre det han vil. Vi viste han hvordan han skulle lage bra pizza og tok ham til Napoli. Og han har fått mye oppmerksomhet i presse og på TV. Men han kan ikke lage pizza. Man må jo kunne noe for å drive en restaurant. Når du ikke kan drift eller håndverk, har du et problem, sier Eyvind Hellstrøm til «God kveld Norge».

– Ødela litt

Men eieren av Pizzakrogen, Espen Lapin Gundersen, mener at Hellstrøm hadde feil oppskrift til hvordan han skulle lykkes og mener han ødela for økonomisk suksess.

– Jeg føler at han ødela litt, fordi jeg måtte hive meg uti noe jeg ikke var helt trygg på. Pizzakrogen var på vei oppover før jeg innførte den italienske pizzaen. Nå må jeg på en måte begynne på nytt, sier han til Agderposten.

– Ikke lønnsomt

22-åringen hadde ingen restauranterfaring da han kjøpte restauranten i 2009 og hadde heller ingen erfaring med å lage pizza. Derfor tapte han penger da han startet restauranten, og det var grunnen til at han meldte seg på TV3-programmet. Nå angrer han. Han ansatte nemlig en erfaren pizzabaker og det kostet penger.

– Det ble ikke lønnsomt, sier Lapin Gundersen til Agderposten.

– Åpnet verden

Hellstrøm er ikke imponert over at Lapin Gundersen nå går tilbake til bare amerikansk pizza med ferdiglagde bunner.

– Jeg åpnet verden for ham, men han ville ikke ha den. Så jeg får bare ønske ham lykke til.

– Vil restauranten overleve?

– Det har jeg ingen spådom om, sier Hellstrøm til «God kveld Norge».