premier tid for hjem
premier tid for hjem

Slik vinner du parkettgulv eller peis

Vis frem noe du har laget – helt selv. KONKURRANSEN ER AVSLUTTET!

Har du laget noe helt selv som du er stolt av?

Da kan du laste opp bilde av ditt bidrag til «Tid for hjem» og bli med i trekningen av en peis fra Varme AS eller et parkettgulv til en verdi av 15.000 kroner fra Kährs.

I tillegg kan du stemme på dine favoritter. (Det er bare mulig å stemme en gang per bilde).

Vinnerene kåres 2. mars!

I konkurransen er ingenting for stort og ingenting for lite. Alt fra et hjemmelaget fingerbøl til en grillhytte i hagen er interessant. Det eneste du trenger å gjøre er å ta et oversiktlig bilde som viser produktet ditt tydelig.

peis
peis

Den 2. mars trekker vi to vinnere – den som får flest stemmer (folkets favoritt), og et bidrag som «Tid for hjem» plukker ut. Alle kan delta og det er ikke nødvendigvis det største eller det mest profesjonelle bidraget som vinner. Her er det underholdningsverdi og kreativitet som gjelder.

Peis fra Varme AS

Varme As i Bergen er en spesialforretning innenfor oppvarming av boliger. Varme As representerer de største og ledende leverandører for peiser, ovner og stålpiper. Varme As har stor utstilling i butikken på Minde i Bergen. Jøtul, Scan, Dovre, Nordpeis og Granit Kleber er våre største leverandører. Varme As har de siste fire årene vært verdens største Scan forhandler. Varme As har 14 ansatte og omsatte varer i 2010 for 50 mill. Varme As monterer, garanterer og leverer. Bli bedre kjent med oss – besøk vår hjemmeside www.varme.no

Parkettgulv fra Kährs

Et Kährs parkettgulv til en verdi av 15.000 kr, fritt levert av Geitanger Bygg til din nærmeste terminal.

Hvis du befinner deg på Vestlandet er du hjertelig velkommen til å ta turen innom våre flotte lokaler i Kanalveien 54 i Bergen. Med vår kompetanse om hvilket gulv som passer best til ditt formål, skal vi hjelpe deg med å finne ditt roms viktigste møbel, nemlig gulvet. Her kan du enten velge blant de 70 forskjellige gulvene vi har på lager, eller bestille det akkurat du måtte ønske.

Hvis du derimot synes at turen til Bergens fineste gulvutstilling blir for lang, vil vi på det varmeste anbefale å besøke www.kährs.com virtuelle showroom. Her kan du se hvordan ulike gulvtyper vil virke i miljøer tilsvarende ditt eget. Uansett hva du liker, vil vi på Geitanger Bygg og Kährs kunne tilby en mengde gulv av ypperste kvalitet som vil fortsette å være like flotte etter mange års bruk.