ste_premiere_den_1462498
ste_premiere_den_1462498

Line Victoria: Hjelp, det spøker!

Quizshow-programlederens nye leilighet er muligens hjemsøkt. Men det rare som skjer kan også skyldes at hun er søvnspiser.

Tirsdag våknet Line Victoria Husby opp og så at alle dørene i hennes nye leilighet var lukket. — Jeg stusset veldig, fordi jeg lukker dem aldri selv, sier Line Victoria, som postet melding på Facebook om at det spøker i leiligheten hennes.

— Men jeg har ikke tenkt til å selge leligheten for det, bedyrer hun.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Tror på det overnaturlige

Line Victoria er fascinert av det ukjente og alt vi ikke vet. — Det er mye mellom himmel og jord, og det skjer en masse uforklarlige ting vi aldri får svar på, sier programlederen.

Men når det gjelder mysteriet med de stengte dørene, kan det hende at det hele ikke er så uforklarlig likevel. Line Victoria har ihvertfall en teori.

Går i søvne?

— Jeg er for tiden på slanker'n, og da spiser jeg ofte i søvne. Det vil si at jeg går i søvne bort til kjøleskapet og spiser det jeg har av søtt. Jeg oppdaget at jeg var søvnspiser for to og et halvt år siden, da jeg våknet opp en morgen og fant et åpnet syltetøyglass med en skje oppi, forteller hun.

Ifølge det amerikanske nettstedet talkaboutsleep.com så har mellom en og tre prosent av befolkningen søvnspisere, og fenomenet skyldes ofte slanking.

— Så det kan jo hende at jeg har lukket dørene når jeg har spist i søvne, men jeg kan jo ikke være helt sikker, sier hun.

Ikke redd

Fortsetter de rare fenomene vil Line Victoria vurdere å tilkalle noen eksperter på overnaturlige ting. Men så langt tar hun det med ro. — Og jeg ble egentlig ikke redd, jeg bare stusset veldig. Jeg er fremdeles mer engstelig for tyver enn spøkelser, understreker hun.