M2M (Foto: Vidar Ruud, © ep)
M2M (Foto: Vidar Ruud, © ep)

Marion Ravn vil gjenforene «M2M»

De tidligere uvennene skryter av hverandre.

På begynnelsen av 2000-tallet opplevde Marion Ravn og Marit Larsen eventyrlig suksess med bandet «M2M».

Jentene hadde stor suksess også i utlandet, helt til det plutselig i 2002 ble kjent at bandet var oppløst, og at bare Marion hadde fått videre kontrakt med plateselskapet.

I etterkant av dette snakket Marion gladelig om sin solokarriere, mens Marit valgte å forholde seg taus.

Selv om det tydelig har vært et kaldt forhold mellom de to tidligere, kan det nå gå mot gjenforeningen for de to jentene, skriver Her og Nå.

Gjenforeningskonsert

For kort tid siden fikk Marion spørsmål på bloggen sin om hun og Marit ville finne tilbake til hverandre igjen. Til det svarte hun følgende:

– Vi kommer ikke til å starte en gruppe igjen. Men kanskje vi en dag kan gjøre en gjenforeningskonsert. Det ville vært fantastisk, skrev hun.

Til Romerikes Blad uttalte Marion nylig at det har vært kontakt mellom henne og Marit Larsen, men at de ikke snakker så mye sammen.

– Nei, ikke annet enn når vi møtes. Men det er alltid hyggelig. Jeg synes det er fantastisk at hun gjør det så bra nå. Og «Under the surface» er en av mine favorittlåter, sa hun.

Marit Larsen har også rost Marion for duetten hun gjorde sammen med Meatloaf.

Marion Ravn, OFW, Happy Day (Foto: Ingivld Tvervaag)
Marion Ravn, OFW, Happy Day (Foto: Ingivld Tvervaag)

Trist av slakt

Marion Ravn har i høst vært dommer i «X Factor» på TV 2 og gitt ut singelen «Flesh And Bone».

Sistnevnte singel fikk slakt av anmelderne, noe hun tok hardt.

– Hva skal man si da? Det var kjipt å få den. Som kunstner blir jeg litt lei meg - jeg har jobbet i tre år med dette albumet og er kjempestolt av det. Det var heller ikke tilfeldig at dette var førstesingelen, men dette er én manns mening, sa hun til VG.