MOODS
MOODS

Moods-Simen har ikke tid til å fri

Kjæresten mener det er på tide.

«Moods of Norway» gründer Simen Staalnacke inviterte til fest i Holmenkollen, og ved sin side hadde han sin flotte kjæreste Anne Berit Valla.

Paret har vært sammen i over tre år, men det står foreløpig ikke noe bryllup på timeplanen til den travle forretningsmannen.

Super kjæreste

–Han er verdens beste kjæreste, jeg er veldig glad i han, sier Anne Berit, og tar et godt tak rundt kjæresten.

– Det er veldig koselig å ha en sånn kjæreste, stemmer Simen i.

Jorden rundt

– Vi reiser jo så utrolig masse rundt omkring i verden, og det skjer så masse hele tiden, da er det veldig godt å ha en god forankring i Anne Berit, understreker Moods-gründeren.

Anne Berit er derfor mye alene, men prøver å holde seg i aktivitet mens Simen er ute og reiser.

– Jeg passer på å være sammen med venner, og det er fint å få savne hverandre også. At man ikke er sammen hele tiden, og ligger på sofaen og gjør sånne kjedelige ting, sier hun til «God kveld Norge»

– Da blir det litt «passion» når han kommer hjem.

– Ja, vi har et veldig spesielt, og litt rart, liv, men det fungerer veldig bra, sier Simen.

Samboere

– Vi har akkurat kjøpt oss leilighet sammen nå, som vi driver på og skal innrede, men i og med at det er så mye reising så tar det litt tid, røper Simen.

På spørsmål fra «God kveld Norge» om det ikke snart er på tide med frieri, var Anne Berit klar i talen:

– Jo, jeg syns det!

– Jo, jeg burde jo helt klart det, men alt til sin tid, sa en bestemt Simen, som understreker at den travle hverdagen er hovedfokus nå.

– Det er bare så utrolig mye ting med «Moods of Norway» nå som vi styrer med, også må vi i hvert fall få møblert leiligheten først.

Hjemme best

For Staalnacke, som jobber mye, er det viktig å ha det stabilt på hjemmebane.

– Ja, det å ha det bra på hjemmebane er veldig, veldig viktig. Det å ha noen trygge forankringer i livet. Det skjer så masse rundt omkring i hele verden, og vi reiser rundt som noen omreisende, så det at man har noen man er glad i som sitter og venter på en er veldig viktig.

– Og jeg venter selvfølgelig på denne fantastiske mannen her, avslutter Anne Berit.