finnland (Foto: Faksimile Finn.no)
finnland (Foto: Faksimile Finn.no)

Har du heller ikke skjønt hva FINNland er for noe?

Finn.no har mottatt søknader fra 350 håpefulle.

Har du heller ikke skjønt hva Finn.nos reklame om FINNland er?

FINNland er ingen feilskriving av Finland, men derimot Finn.no sin nye kampanje hvor et par skal sette hverdagslivet på vent og flytte til en helt tom leilighet i Oslo. Paret vil få utdelt et statsbudsjett, og skal bygge opp leiligheten utelukkende gjennom Finn sine nettsider.

– Det er et sosialt eksperiment, så det er helt klart et usikkerhetsmoment hvor ting vil falle litt på plass etter hvert. Vi har veldig store forventninger til dette prosjektet, sier Janne Jacobsen, markedssjef i Finn.

Innbyggerne i det nyskapte landet vil få ulike ukesoppdrag, hvor resultatet av ukesoppdraget bestemmer kvaliteten på oppussingsjobben som blir gjort i leiligheten. Ved prosjektslutt selges leiligheten, og overskuddet vil gå til deltakerparet.

Les også: Politimester refser Elixia-reklame

Lite mat

Paret som flytter inn i FINNland må skaffe alt de trenger for å leve på Finn.no, blant annet mat. TV 2 hjelper deg tok en sjekk på matutvalget på Finn. Foruten vakuumpakket røykelaks, ti kilo spekeskinke, noen grønne bønner og diverse hjemmelagde kaker, er matutvalget på nettsiden relativt dårlig.

– Det er ikke så mye mat i omløp på Finn.no, men paret skal på ingen måte sulte. De må tenke kreativt, og kan for eksempel legge ut en annonse i «ønskes kjøpt»–kategorien, forteller Jacobsen.

Les også: Expert har ikke TV-en de reklamerer for

Populært prosjekt

– Vi har fått inn veldig mange fine søknader. Alt fra kunstnere til klovner, sier Jacobsen til TV 2 hjelper deg.

Siden kampanjestart for omkring en uke siden, FINN mottatt 350 søknader. Deltakerne er i utgangspunktet nødt til å fryse hverdagslivet sitt, og bør kunne leie ut boligen sin i tillegg til å ta seg permisjon fra jobb og studier.

Har du sett noen andre interessante reklamer? Tips TV 2 hjelper deg.

Følg oss på Facebook og Twitter