TwilightSex 1024px
TwilightSex 1024px

— Ooooooh! Det røper ganske mye

Robert Pattinson kommenterer nytt og sexy «Twilight»-bilde

Det var en opplagt og pratsom Robert Pattinson som møtte opp på Golden Globe-utdelingen. Han kommenterte mer enn gjerne det hete teaserbildet fra «Twilight - Breaking Dawn», som dukket opp søndag kveld. Her ser man Pattinsons rollefigur Edward som ligger i sengen sammen med Bella (Pattinsons kjæreste Kristin Stewart).

– Oooh! Jeg så dette bildet for første gang i dag. Veldig vakkert. Men det er rart at dette er det første bildet de offentliggjør. Det røper jo ganske mye, sa skuespilleren til Access Hollywood.

Hei sveis!

Pattinson har også fått ny sveis siden sist, men han avslørte at rødtonene ikke skyldes forfengelighet, men jobb. — Jeg har litt annerledes hårfarge i filmen «Water for Elephants» enn jeg har i «Twilight»... forklarte han.

Robert Pattinson (Foto: MARIO ANZUONI, © MA/JK)
Robert Pattinson (Foto: MARIO ANZUONI, © MA/JK)

Snart premiereklar

Og mens fansen venter utålmodig på neste «Twilight»-film som ikke har premiere før i november, kan de trøste seg med at det ikke er lenge til Pattinson dukker opp på lerretet. Filmen «Water for Elephants» har premiere allerede i april, og her kan Pattinson-beundrere se helten som veterinærstudent som dropper ut av skolen for å jobbe på et omreisende sirkus.