FØR OG NÅ: Christina Aguilera har forandret seg mye på kort tid. Bildet til høyre viser hvordan hun ser ut i dag, mens det til venstre er tatt for seks år siden.
FØR OG NÅ: Christina Aguilera har forandret seg mye på kort tid. Bildet til høyre viser hvordan hun ser ut i dag, mens det til venstre er tatt for seks år siden.

– Hva har skjedd med ansiktet til Christina Aguilera?

Spekulasjoner etter forvandling.

Christina Aguilera var en av de mange stjernene som villig poserte på den røde løperen i forbindelse med Golden Globe-utdelingen i natt.

Men popartistens utseende vekker nå sterke reaksjoner på nettet.

Mange synes popstjernen ligner på en parfymeflaske i sin figursydde Zuhair Murad-kjole. Kjolen viser virkelig Aguileras kurver. Antrekket hadde hun stylet opp med Lorraine Schwartz-smykker, Christian Louboutin-sko og Valentino-veske.

«Hun ser ut som en plastikk-ballerina»

I tillegg til den vakre, figursydde kjolen la folk merke til noe annet spesielt ved Aguilera: «Hva har skjedd med ansiktet hennes?», kommenterer flere på nettstedet Just Jared.

«Kjolen og kroppen er fin. Men ansiktet! Hun er mye penere når hun er slank»

Flere spekulerer nå i om Aguilera har gjort noen inngrep i ansiktet før årets Golden Globes.

«Hun ser ut som en plastikk-ballerina», lød en av mange kommentarer i forumet.

Filmaktuell

Kommentarene er krasse. Da kan det være godt at Christina kan støtte seg på sin nye kjæreste, Matthew Rutler. Han var i natt med på prisutdelingen. De møttes under innspillingen av filmen «Burlesque».

Popartisten er i disse dager aktuell i filmmusikalen «Burlesque». Musikalen ble under Golden Globe-utdelingen nominert under kategoriene Beste film (komedie eller musikal), og Beste orginale sang med «You Haven’t Seen the Last of Me» og «Bound to You».

I filmen spiller Aguilera mot den legendariske artisten Cher.

– Det var en fantastisk gave å få jobbe med legenden Cher, sa Christina på den røde løperen i følge nettstedet Just Jared.