ste_tv2_starter__2136078 (Foto: Ragnar Singsaas, © ps)
ste_tv2_starter__2136078 (Foto: Ragnar Singsaas, © ps)

Linni og Bernhard festet til dressen revna

– Vi liker å feste litt hardt når vi har baby-fri.

I kveld lanserte «Moods of Norway» sin nye sportskolleksjon. Festen fant sted i nye Holmenkollbakken, og Linni Meister var selvskreven gjest.

Da hun og ektemannen Bernhard Berntzen giftet seg i Las Vegas i sommer, var han kledd i dress fra nevnte Moods.

Og ifølge Linni gikk det veldig hardt for seg.

Dressen revna

Linni som kom på festen sammen med bestevenninnen Sara Leontin, kunne fortelle at bryllupsfesten til Bernhard og henne gikk så hardt for seg at dressen regelrett revna.

– Er det ikke sånn man skal feste da?. Så går man til vi til en skredder så fikser man det. Det er super-kvalitet på Moods-dressene. Ikke noe i veien med de. Men vi liker å feste litt hardt når vi har baby-fri. Ellers er vi veldig ansvarsfulle foreldre, sier Linni.

Hun forteller at ektemannens dress vakte stor oppmerksomhet i Las Vegas.

– Han hadde en turkis Moods-dress. Det er den råeste dressen ever. Da vi fikk rundt på casinoene i Las Vegas reagerte alle på dressen og digga den, sier Linni til «God kveld Norge», og konstaterer følgende med bestevenninnen:

– Den var perfekt for anledningen.

– Hva mer kan man be om

Hun er selv stor tilhenger av klærne til Simen Staalnacke og Peder Børresen, og ikke minst deres evne til å arrangere gode fester.

– Jeg er blodfan selv, og så er de så utrolige flinke til å arrangere fester. Jeg synes det er helt topp. Gratis champis og hva mer kan man be om på toppen av Holmenkollen. Simen og gutta vet hvordan man skal kjøre fest, sier Linni.