BARE TULL: Terje Schrøder likte ikke sketsjen
BARE TULL: Terje Schrøder likte ikke sketsjen

– Jeg hadde slått han rett ned

Terje Schrøder er forbannet på Timbuktu etter påstått krangel med Siv Jensen

En rekke medier fortalte tidligere i år at Siv Jensen skal ha blitt kastet ut fra backstagelokalet av den svenske rapperen Timbuktu etter en konsert i Hemsedal.

Likte ikke Frp

- Jeg ble fortalt at det kunne være folk fra Fremskrittspartiet i garderoben min, og etter å ha spurt noen venner om det stemte, pekte de ut Siv Jensen og følget hennes. Helt rolig ba jeg så en vakt om å be disse personene forlate lokalet, skrev rapperen på sin fanside etter at flere medier hadde forsøkt å få en uttalelse av han.

Terje Schrøder og Siv Jensen som er nære venner og feiret nyttår sammen i Hemsedal, var sammen på konserten, men har begge hevdet at hendelsen bare er oppspinn.

Bare tøv

"Bare tøv hele greia. Jeg har ikke behov for å kommentere", skrev Siv Jensen i en tekstmelding til «God kveld Norge» etter hendelsen.

Jensen får nå støtte fra Terje Schrøder, som mener Timbuktu brukte deres tilstedeværelse på konserten til å skape seg pr.

– Det skjedde absolutt ingenting. Vi ble invitert backstage, men da hadde vi allerede bestilt taxi så vi var bare innom der. Og da vi skulle gå så tror jeg han der Timbuktu bare brukte situasjonen for å skape seg litt pr. Og det er veldig amatørmessig, sier Terje Schrøder til «God kveld Norge»

Amatørmessig

– Han har bare brukt det for å skape seg litt pr om det. Jeg snakket med han flere ganger og han nevnte ikke et ord om noen ting, sier Terje Schrøder.

– Ingen ba oss om å gå og vi hørte ikke et ord om det. At han fant ut etterpå at han ville bruke dette som en greie det er kjempe amatørmessig av han, sier Terje Schrøder .

Hadde slått han rett ned

Hadde vi blitt kastet ut så hadde det vært dritmorsomt. Da hadde vi jo begynt å slåss og da hadde jeg klint han rett ned. Det er jeg ikke redd for i det hele tatt.