Anine Stang med Team Anine i bakgrunnen. (Foto: Arild Brun Kjeldaas/TV 2)
Anine Stang med Team Anine i bakgrunnen. (Foto: Arild Brun Kjeldaas/TV 2)

Anine Stang: – Veldig kjedelig å være ute

Team Anine ble det første koret som ble stemt ut av «Det store korslaget» 2011.

Fredagens episode av «Det store korslaget» bød på sesongens første utstemming, og det var Team Anine som til sist måtte se seg slått av de andre etter å ha fremført «Golddigger».

– Det er selvfølgelig veldig kjedelig å ryke, men jeg føler at vi går ut med flagget til topps, sier Anine Stang til TV 2 på scenen rett etter programmet.

Les bloggen til Team Anine her.

– Lokalpatriotismen mangler

Artisten mener hovedstaden må ta litt av skylden for at koret hennes nå er ute.

– Det viser tilbake til statistikken at Oslo-koret ryker ut først. Det er ikke den samme lokalpatriotismen i Oslo som i de andre byene. Det var i hvert fall ikke koret som gjorde at vi fikk færrest stemmeren, mener hun.

Les også: Enorm kjendisstøtte til Anine Stang

Men artisten er allikevel glad for å ha vært med.

– Vi har hatt det skikkelig gøy, jeg er så takknemlig for å ha vært med på dette og blitt kjent med så mange utrolige mennesker! Det har vært en utrolig fin opplevelse, sier hun.

Har trua på Team Dag

Med videre i konkurransen er Team Dag, Team Torhild, Team Erik og Kriss, Team Thom og Team Lisa. Stang holder en knapp på førstnevnte når det kommer til hvem som går videre.

– Jeg har hele tiden trodd at Team Dag skal vinne, fordi trønderne vinner alt som er av sånne konkurranser. Men det er veldig vanskelig å si altså, det er høyt nivå på alle korene.

Bli kjent med alle korlederne her

Du kan se «Det store korslaget» fredager klokken 20.00 på TV 2.