erik og kriss tilo nett (Foto: Audun Braastad 5021, © ps)
erik og kriss tilo nett (Foto: Audun Braastad 5021, © ps)

Erik og Kriss trenger hjelp

Vil ha mer støtte fra Bærum i Det store Korslaget.

Rapperne Erik og Kriss klarte ikke å vekke det lokale engasjementet i Bærum forrige fredag, i Det store korslaget. Nå skal de reise kjerringa, og de har tro på kveldens nummer de skal fremføre.

Travel hverdag

Denne uken har gutta vært travelt opptatt med konsert i Molde og forberedelser til plateslipp 17. januar av platen «Back to business».

– Det er mange positive sommerfugler nå. Koret har forberedt seg utrolig bra, vi har vært ganske busy denne uken siden vi nærmer oss plateslipp, så de har stått på egne ben. Jeg var veldig imponert på prøvene, sier Erik til God kveld Norge.

Kaoskontroll

I første sending var det Team Anine Stang og Team Erik og Kriss som havnet på delt siste plass. Nå prøver Bærums-rapperne og mobilisere stemmer og har blandt annet bedt lokalavisen om hjelp.

Det var litt dårlig respons fra Bæringene i forrige uke, hva gjør dere for at de skal stemme på dere?

– Jeg tror det var det at trønderne klinte til voldsomt, men nå skal Bæringene kline til. Vi har prøvd å ta en prat med lokalavisen at de må backe oss, og vi satser vel fullt på å lage fredagens desidert kuleste nummer, og håper at folk stemmer på det. Vi har spillt mye konserter rundt omkring i Norge, så det kommer kanskje noen stemmer utenom Bærum også , sier Erik og Kriss til God kveld Norge.

Kaoskontroll

Gutta har travle dager og det går i ett med platelansering, konserter og Korslaget, men de føler at de allikevel har litt kontroll, ihvertfall koret.

– Koret har veldig kontroll, vi har superkaos, så kombinasjonen blir kontrollert kaos og det er bra, avslutter Erik og Kriss til God kveld Norge.