cecilieskog (Foto: Olsen, Linn Cathrin)
cecilieskog (Foto: Olsen, Linn Cathrin)

Cecilie Skog: – Jeg var fullstendig neddopet på parketten

Brukte legemiddel laget for kreftpasienter for å takle dansen.

I et stort intervju med Henne forteller polfarer Cecilie Skog om fjorårets deltakelse i «Skal vi danse».

cecilieskog2 (Foto: Bendiksby, Terje, © BEN)
cecilieskog2 (Foto: Bendiksby, Terje, © BEN)

Hun sier det var gøy å lære seg dans - men bare fra søndag til fredag ettermiddag. Da lørdagen kom, og TV 2s kameraer ble slått på, ble hun livredd.

– Fra søndag til fredag i to-tretiden var det kjempegøy. Å bli tatt helt inn i Tobias' univers var spennende. Jeg hadde jo framgang, selv om det kanskje ikke så sånn ut. Jeg lærte masse, sier hun.

Cecilie sier at det var «dritskummelt» å gå ut på danseparketten sammen med proffdanser Tobias Karlsson.

– Jeg hørte navnet mitt bli ropt opp og så kroppen min på vei inn. Jeg torde egentlig ikke. Hva i alle dager er det du skal? spurte jeg meg selv. Jeg merket at jeg trakk meg og var redd, sier hun til bladet.

Les mer: Cecilie Skog trekker seg fra «Skal vi danse»

Neddopet på parketten

25. oktober i fjor ble det kjent at Cecilie trakk seg fra «Skal vi danse». Etter å ha danset i to uker med ribbensbrudd, klarte hun ikke mer.

– Jeg var fullstendig dopet på dansegulvet. Generalprøven klarte jeg ikke å gjennomføre. Det stakk til - og så måtte jeg ta enda mer medisin før sending. Jeg var helt tullete i hodet og glemte halvparten av trinnene i sambaen, sier hun til Henne.

Skog fikk Temgesic for å døyve smertene ribbensbruddet førte til. Dette er sterke smertestillende piller som kreftpasienter får. I tillegg tok hun Voltaren og Paracet.

Ikke viktig med dans

I desember fortalte Cecilie «God kveld Norge» at hun fortsatt hadde store smerter på grunn av bruddet.

Les mer: – «Skal vi danse» er jo så uviktig

Hun fortalte også at «Skal vi danse» ikke var viktig for henne.

– «Skal vi danse» er jo så uviktig på den ene siden, samtidig som det er et ufarlig program som gir folk lett underholdning på en lørdagskveld. Det skaffer deg ikke dårlig samvittighet som for eksempel nyhetssendingene kan gjøre siden du da må engasjere deg. Men det er jo ikke et viktig program, sa hun.

NOMINERT. Eventyrer og polfarer Cecilie Skog har en usedvanlig liste over bragder i livet. Nå er hun nominert til pris for sitt mot.
NOMINERT. Eventyrer og polfarer Cecilie Skog har en usedvanlig liste over bragder i livet. Nå er hun nominert til pris for sitt mot.