P MORNINGGLORY 070111 CAM M (Foto: Espen Aarebrot Heiestad)
P MORNINGGLORY 070111 CAM M (Foto: Espen Aarebrot Heiestad)

Se Signe Tynnings flaueste tv-øyeblikk

I den premiereklare filmen «Morning Glory» blir morgenprogramlederne presset til det ytterste. Likhetene til God morgen Norge er mange.

I filmen «Morning Glory» treffer vi den unge produsenten Becky som skal prøve å blåse liv i morgenprogrammet «Daybreak».

morningglory-WEB
morningglory-WEB

Hun får med seg den legendariske, men gretne og arrogante Mike Pomeroy (Harrison Ford). Pomeroy vil ikke bli involvert i saker som har med dyr, mat eller mote å gjøre, til medprogramleder Colleens (Diane Keaton) store fortvilelse.

Trykk her for anmeldelse av «Morning Glory».

Fra harde nyheter til myk mote

Nils Gunnar Lie, som har jobbet som programleder i Holmgang og nyhetsanker, syntes også overgangen til morgen-tv var stor.

– Overgangen var veldig stor. Det å lese nyheter er stramt og knapt, og alle ordene er skrevet ned. I God morgen Norge skal du vise mye mer av deg selv, sier Nils Gunnar.

Medprogramleder Signe Tynning supplerer:

– Jeg husker du sa til meg: Signe, jeg kan ingenting om blomster, ingenting om mat, og jeg kan heller ingenting om mote.

– Ja, og hva er da igjen? ler Nils Gunnar.

Flaue morgenverter

Den amerikanske versjonen av God morgen Norge, «Daybreak», opplever fallende seertall og et tv-selskap som har gitt opp programmet. Produsent Becky presser programlederne til det ytterste for å få opp seertallene. Programleder Colleen kaster seg uti det, og ender i alt fra sumo-bryting til froskekyssing.

God morgen Norges Signe Tynning innrømmer at det har hendt at hun har gått over sine egne grenser, og drar fram ett spesielt eksempel.

– Jeg har alltid sagt at jeg aldri skal synge på tv. Én som klarte å overtale meg til det var Arne Bendiksen.

– Det gikk jo veldig bra? mener Nils Gunnar.

– Det gikk ikke bra! Jeg satt der som en idiot i sofaen. Åh, jeg kjenner jeg blir flau bare ved tanken, sier Signe.

– Jeg har aldri hatt noen sånne opplevelser, sier Nils Gunnar, hvorpå Signe knekker sammen i latter.

I videovinduet øverst kan du se Signe synge Den siste mohikaner sammen med Arne Bendiksen og se Nils Gunnar gjøre en helt spesiell opptreden. Dessuten får du klipp og anmeldelse fra filmen «Morning Glory».