Vanilla Ice (Foto: Richard Drew, © RED SBH**NY**)
Vanilla Ice (Foto: Richard Drew, © RED SBH**NY**)

Vanilla Ice: Madonna var en fantastisk elskerinne

– Madonna er den eldste dama jeg har hatt sex med.

På 90-tallet toppet Vanilla Ice (som egentlig heter Robert Van Winkle) hitlistene med singelen «Ice Ice Baby», og var for en stakket stund en del av det gode selskap i Hollywood. Det var i denne perioden den da 24 år gamle Vanilla Ice møtte 33 år gamle Madonna og de to innledet et forhold.

«Avskylig og billig»

– Å date Madonna var spennende. Hun var eldre enn meg og en fantastisk elskerinne. Hun er fremdeles den eldste damen jeg har hatt sex med, så det var en opplevelse, sladret 43-åringen til News of The World.

Vanilla Ice hevder det var han som gjorde det slutt, og oppgir Madonnas skandalebok «Sex» som grunnen til det. I boken figurerte Vanilla Ice sammen med Madonna på en rekke frekke bilder. Rapperen påstår at dette kom som en overraskelse.

– Jeg gjorde det slutt med henne etter den boken, kom fordi det såret meg å bli en del av denne horete greia uten å vite det. Det var avskylig og smakløst. Vi var sammen, og likevel så kunne det se ut som hun lå med alle disse andre folka, sier han.

Ble flau

Vanilla Ice hevder han ble både flau og skamfull da boken kom ut. – Det var porno, og hun bare brukte meg som om jeg var et produkt hun kunne plukke med seg fra en hylle. Det likte jeg ikke, så det var enden på visa. Hun sa hun ikke hadde sex med de andre mennene i boken, men det så sånn ut, forteller han.

Grunnen til at Vanilla Ice trekker frem denne 20 år gamle historien er sannsynligvis at han snart skal gi ut en ny plate. Rapperen har ikke hatt en hit siden "Ice Ice baby".