daniel til nett (Foto: Glenn Svendsen , © ps)
daniel til nett (Foto: Glenn Svendsen , © ps)

Daniel Franck vil satse på TV-karriere

– Det er ikke det at jeg vil være på TV, men jeg liker å jobbe med TV.

Daniel Franck har gått fra å være sportstjerne til TV-stjerne.

I vår er han aktuell både som programleder i «Fangene på fortet» på TV 3, og som deltaker i TV3s «Landskampen».

Nå ønsker Franck å satse videre på TV-jobbing.

Jobben som programleder for «Fangene på fortet» ga nemlig mersmak.

Spennende

– Det var veldig nytt, spennende og utrolig moro. Et utrolig profft produksjonsteam, og ikke minst, en hysterisk morsom medprogramleder, sier Daniel Franck til «God kveld Norge» når han beskriver hvordan det var å jobbe med TV-programmet.

– TV-bransjen er veldig morsom, av flere grunner. Det er veldig mye opp til deg selv . Du har en form for manus, men det er også rom for mye mer, sier han.

Og nå vil han jobbe mer med TV.

– Hvis alle TV-jobber er like morsomme som «Fangene på fortet» kan jeg ikke tenke meg en bedre jobb. Det er jo både psykiske og fysisker utfordringer. Du må ta veldig mye på "feelingen", men samtidig har du et veldig bra apparat rundt. Det er veldig lite som kan gå galt, sier han og legger til:

– Jeg liker det medieformatet.

Kritisk til seg selv

Selv om Franck etterhvert har fått mye erfaring med å være foran kamera, er han usikker på om han gjør seg godt i TV-ruta.

– Jeg er veldig kritisk til meg selv i forhold til alt jeg gjør. Jeg liker å være forberedt, men samtidig så må det være naturlig.Jeg slapper mer av når jeg har kontroll, og kontroll det får du gjennom å forberede deg, sier han.

Den tidligere snowboard-stjernen hevder likevel at han ikke er så opptatt av å være på TV selv.

– Det er ikke det at jeg vil være på TV, men jeg liker å jobbe med TV, sier han og innrømmer at han fulgte seg selv nøye da han deltok i «Mesternes mester» på NRK.

– Det er alltid litt rart å se seg selv. Du er i bevegelse, du må ta ting litt på sparket. Og ofte glemmer du ting også. Jeg fulgte jo med på alle episodene, og det var veldig mye der jeg ikke husker at du gjorde, eller sa, avslutter han.