hallvardogmarthe (Foto: Tove Breistein/TV3)
hallvardogmarthe (Foto: Tove Breistein/TV3)

Her er Hallvard Flatlands nye partner

– Hun er meget profesjonell og tar ting veldig lett.

TV3s nye storsatsing "Landskampen" har et helt nytt fjes å vise frem. Ved siden av velkjente Hallvard Flatland finner vi nemlig Marte Kaasa Arntsen, som kommer rett fra P4 .

Hallvard Flatland er strålende fornøyd med å få Marte ved sin side i TV-sendingene.

– Rookie of the year

– Marte er en nykommer. Hun er "rookie of the year", som jeg har valgt å kalle henne, i og med at hun får sitt gjennombrudd i "Landskampen", sier Flatland til «God kveld Norge».

Til tross for at Marte er helt ny syns Flatland hun gjør en strålende jobb.

– Marte har jo en god erfaring fra radio, og det merker jeg godt på henne. Hun er meget profesjonell og tar ting veldig lett, sier han.

Morsomt

Og den nye programlederen er strålende fornøyd med sin nye jobb.

kaasa
kaasa

– Det er utrolig morsomt å jobbe med «Landskampen». Det virker som deltakerne har det så morsomt, de koser seg og det er mye liv. Det er kjempeflott, sier den blide programlederen.

Når det gjelder vintersport er hun ikke like fornøyd.

– Jeg er ikke veldig bra på det, i det hele tatt, men jeg har fått gleden av å jobbe sammen med en mann som kan absolutt alt om vintersport, så jeg støtter meg på ham og han geleider meg drevent gjennom alt, sier Kaasa Arntsen.

– Hallvard roer meg ned

Og den nye programlederen er full av beundring for sin programlederkollega, Hallvar Flatland.

– Han hjelper meg hele tiden. Han forteller meg hele tiden hva det er det handler om, samtidig som han lar meg være meg. Men han roer meg veldig ned med all den kunnskapen han har, og autoriteten han har på emnet vi jobber med, nemlig vintersport, sier hun og legger til:

– Det er klart man blir trygg av å debutere som programleder sammen med en fyr som kan så mye og som har vært med så lenge, sier hun.