KREFT : Adam «MCA» Yauch fra Beastie Boys har dessverre ennå ikke vunnet kampen mot kreften. (Foto: Neilson Barnard, © nb/cg)
KREFT : Adam «MCA» Yauch fra Beastie Boys har dessverre ennå ikke vunnet kampen mot kreften. (Foto: Neilson Barnard, © nb/cg)

Beastie Boy kjemper mot kreften

Bandkompis trodde han var frisk og helbredet.

I forrige uke kunne bandkompis av kreftrammede Adam Yauch, Mike Diamond, komme med en gledelig nyhet til fansen at Yauch bar på bedringens vei, skriver Ekstrabladet.

Helbredet ?

Mike Diamond bekreftet for fansen at hans bandkollega var hundre prosent helbredet for sin kreftsykdom. Dessverre var denne beskjeden litt for optimistisk, så midt i en strøm av lykkeønskninger til Adam «MCA» Yaunch, måtte han selv ut å bekrefte hvordan det egentlig stod til med han.

Under behandling

– Selvom jeg er positiv til all den positive energi, som blir sendt min vei, så er beskjeden om at jeg er frisk og kreftfri overdrevet. Jeg er fortsatt under behandling. Jeg er allikevel optimistisk og håper på å bli kreftfri i den nærmeste framtid, sier Adam Yauch om sin helse, til Ekstrabladet.

Ny plate

Det forventes at Beastie Boys vil i løpet av første halvår utgi en ny plate. De har ikke sluppet en plate siden 2004 da de utga «To the 5 boroughs». Det nye albumet får tittelen «Hot sauce Commitee part 2», skriver Ekstrabladet.