Carlos Castro drept hotel (Foto: AP)
Carlos Castro drept hotel (Foto: AP)

Tv-kjendis (65) funnet drept på New York-hotell

Portugisiske Carlos Castro skal ha blitt funnet kastrert i en blodpøl på hotellrommet. Modellkjæresten (21) er arrestert.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En 21 år gammel mann ble fredag arrestert et par timer etter at hans 65 år gamle kjæreste, Carlos Castro, ble funnet død på et hotellrom på InterContinental Hotel i New York.

På ferie

Castro, som var en kjent journalist og tv-personlighet i hjemlandet Portugal, hadde vært på ferie i USA sammen med kjæresten Renato Seabra siden slutten av desember.

En venn av familien forteller til nyhetsbyrået AP at de to hadde reist til New York for å se forestillinger på Broadway og feire nyttårsaften på Times Square.

– Sjalusidrama

Det skal ha vært noen mindre uoverensstemmelser mellom paret, men ingenting som antydet at noe alvorlig skulle skje, forteller Luis Pires, som er redaktør i den portugisiske avisen Luso-Americano.

– Jeg tror de var litt oppskaket på av sjalusiårsaker, sier Pires til AP.

Carlos Castro hotel drept (Foto: Reuters)
Carlos Castro hotel drept (Foto: Reuters)

Fredag kveld skulle Carlos og kjæresten møte Pires' datter til middag, men plutselig kom Seabra ned i lobbyen og oppførte seg rart.

– Han fortalte min datter at Carlos aldri kom til å forlate hotellet, sier Pires.

– Ble kastrert

Datteren skal deretter ha kontaktet resepsjonen som sendte en sikkerhetsvakt opp på hotellrommet der de fant Carlos død.

65-åringen skal ha blitt utsatt for massiv vold, ifølge AP hadde han blitt kastrert og ble funnet i en blodpøl på hotelrommet.

Da politiet ankom stedet hadde Seabra forduftet, men ble pågrepet etter et par timer da han oppsøkte et sykehus i nærheten.

Stor oppmerksomhet

Drapssaken vekker stor oppmerksomhet i Portugal, etter at den mistenkte 21-åringen var i rampelyset som deltaker i et reality-show der vinneren fikk en lukerativ modellkontrakt. Seabra vant ikke, men fikk allikevel en kontrakt med et modellbyrå.

65 år gamle Castro fikk stor oppmerksomhet i hjemlandet da han stod fram med sin homofile legning.