Mann pågrepet etter drap i Kristiansand

En 21 år gammel mann ble søndag morgen pågrepet og siktet for å ha drept en 20 år gammel kvinne i en leilighet i Kristiansand. Ifølge politiet kjente de to hverandre.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Politiet ble varslet om drapet av AMK-sentralen i 3-tiden natt til søndag og var raskt på plass i leiligheten, som ligger like øst for Kristiansand sentrum.

- Det ble straks konstatert at kvinnen var drept. Den antatte gjerningsmannen, som er i begynnelsen av 20-årene, ble noe senere pågrepet på en annen kant av byen, opplyser operasjonsleder Bård Austad i Agder politidistrikt til NTB.

- Vi driver taktisk og teknisk etterforskning, og krimteknikere er på åstedet. Hva som skjer videre i etterforskningen, vil være avhengig av hva vi finner, forteller politistasjonssjef Ole Hortemo i Kristiansand.

Han opplyser at både den drepte kvinnen og den pågrepne 21-åringen er norske statsborgere. Mannen er norsk statsborger og født i utlandet, mens kvinnen er født i Norge, men har utenlandske foreldre. Begge er hjemmehørende i Kristiansand. (©NTB)