FORELDRE. Mange mener at skuespiller  Orlando Bloom  og supermodell  Miranda Kerrs barn vil bli «verdens vakreste», grunnet utseendet på foreldrene.
FORELDRE. Mange mener at skuespiller Orlando Bloom og supermodell Miranda Kerrs barn vil bli «verdens vakreste», grunnet utseendet på foreldrene.

Verdens vakreste gutt er født

Miranda Kerr og Orlando Bloom har blitt foreldre

Mange mener at skuespiller Orlando Bloom og supermodell Miranda Kerrs barn vil bli «verdens vakreste», grunnet utseendet på foreldrene.

Både Bloom og Kerr har flere ganger vært høyt på listen under kåringer av Hollywoods vakreste stjerner.

Stjerneparet giftet seg i juli, og kun én måned senere ble graviditeten annonsert. «God Kveld Norge» skrev tidligere at det har i etterkant versert rykter om at paret giftet seg nettop på grunn av den uventede graviditeten.

Nå har barnet kommet til verden, og det ble en liten gutt. Dette skriver Cover Showbiz

– Familien er selve livet for meg

Paret har tidligere uttalt at de ikke ønsker å vite barnets kjønn før fødselen, og Miranda har også sagt at hun kommer til å fokusere for fullt på rollen som mor etter at barned er født.

Victoria’s Secret modellen har ikke lagt skjul på sitt ønske om å få barn med kjekkasen Bloom.

- Familien er selve livet for meg. Beslutningen om å starte en familie var ikke vanskelig i det hele tatt. Karrieren min har vært fantastisk, men karrieren er ikke livet mitt. Jeg kommer ikke til å føle noe press om å vende tilbake til jobbingen som modell, forklarte supermodellen ifølge ContactMusic.com.