RAYMOND KVISVIK snakker ut i «God kveld Norge» (Foto: Johannessen, Sara/SCANPIX)
RAYMOND KVISVIK snakker ut i «God kveld Norge» (Foto: Johannessen, Sara/SCANPIX)

Kvisvik: - Nå får jeg 20 prosent på kebaben

Tidligere Fredrikstad-stjerne Raymond Kvisvik var glad for klubbens signering av Tarik Elyounoussi og tror den hjemvendte proffen kan være til fordel av flere grunner.

- En positiv del av at Tarik kommer tilbake, er at nå får jeg 20 prosent avslag på kebaben hos familien hans. Så det blir bra for Raymond, fleipet Kvisvik overfor NTB etter at overgangen var i boks.

Over på den mer analytiske siden mente Kvisvik at signeringen av Elyounoussi er god for Fredrikstad, og den tidligere midtbanegeneralen er glad for at klubben satser på en lokal spiller.

- Dette er utelukkende positivt. Jeg roper hipp hurra for at de henter en lokal variant som har levert på høyt nivå før. Han er en spennende, gammel nykommer. Når det er sagt, var jeg trygg på at han kom til å velge Norge etter de to oppholdene i Heerenveen, sa Kvisvik, som mente at overgangen også er gunstig for spilleren selv.

Og det er ikke gitt at den hjemvendte nederlandsproffen skal få suksess umiddelbart. Kvisvik unner 22-åringen en sentral midtbanespiller, som kan servere ham de riktige pasningene.

(©NTB)