Rene Skar (Foto: Thomas Reisæter)
Rene Skar (Foto: Thomas Reisæter)

«Norske Talenter»-stjerne funnet død

Rap-stjerne døde brått.

Den populære rapperen Rene Skar, som var med i finalen av «Norske Talenter» i 2009, døde brått onsdag denne uken. Skar, som ble 26 år gammel, etterlater seg sønnen Sean.

Døde onsdag

Svein Føllesdal ved Hordaland Politidistrikt bekrefter at en 26 år gammel mann ble funnet død hjemme hos familie onsdag denne uken.

– Vi venter på papirer fra diverse undersøkelser og kan derfor ikke si noe mer om dette på nåværende tidspunkt, sier Føllesdal til «God kveld Norge»

– Har politiet mistanke om at det har skjedd noe kriminelt?

– Ikke så langt, sier Føllesdal.

Les også: Sjokkert Mia: – Det er helt grusomt

Minnegruppe på Facebook

Kort tid etter at det ble kjent at Skar var død, ble det opprettet en minnegruppe på Facebook. Denne har nå 1520 medlemmer.

Rene Skar var 24 år gammel da han deltok i «Norske Talenter» og fikk svært positive tilbakemeldinger fra samtlige dommere i konkurransen. Selv håpet Skar, som åpent fortalte at han tidligere har levd et tøft liv, at deltakelsen i talentprogrammet skulle være med på å gi han en ny start i livet.

Se Renes audition her:

284585

Ville starte et nytt liv

– Hvis jeg hadde vunnet «Norske Talenter» så hadde jeg kanskje kunnet sette et forbilde for sønnen min å vise han at ingenting er umulig så lenge du er fokusert på å gjøre det du vil gjøre så når du toppen. Hvis jeg vinner så vil jeg vise han at han aldri må glemme at drømmen kan bli oppfylt, sa Skar da han var på audition i Bergen.

Han snakket også om sin egen ungdom, og drømmene for sønnen.

– Jeg har store ambisjoner for sønnen min. Jeg håper han kan bli lege eller noe annet viktig. Jeg droppet ut av skolen selv så jeg ønsker for han at han skal fulleføre skolen og drømmen min for han er at han skal klare seg gjennom livet, og det tror jeg på.

«God kveld Norge» har vært i kontakt med familien til Skar. De ønsker ikke å kommentere saken på nåværende tidspunkt.