UNITED AKTUELL: Marco Reus. (Foto: INA FASSBENDER/Reuters)
UNITED AKTUELL: Marco Reus. (Foto: INA FASSBENDER/Reuters)

Han kan bli Fergusons første sommerkjøp

Manchester United jakter på et av de største talentene i Bundesligaen.

Borussia Mönchengladbachs stjerneskudd Marco Reus kan komme til å forlate Bundesligaen til fordel for Premier League og Manchester United.

For skal en tro på påstander i tyske medier skal Manchester United være interessert i å hente 21-åringen, som denne sesongen har scoret fem mål og notert seg for seks assist i Bundesliga.

- Et av de største talentene
Reus har foreløpig ikke fått sjansen på Tysklands A-landslag, men blir sett på som et av de største talentene i Bundesliga for øyeblikket.

Midtbanespilleren har en kontrakt Mönchengladbach frem til juni 2015, men skal ifølge tyske Express ha en utkjøpsklausul som sier at han bli solgt dersom et bud på 14 millioner euro - eller rundt 110 millioner kroner - tikker inn.

Sir Alex Ferguson utelukket nylig kjøp av nye spillere i januarvinduet. Men den engelske storklubben er inne i et generasjonsskifte og vil trolig hente flere spillere i løpet av sommeren.

ETTERTRAKTET: Marco Reus. (Foto: FEDERICO GAMBARINI/Afp)
ETTERTRAKTET: Marco Reus. (Foto: FEDERICO GAMBARINI/Afp)

Det første sommerkjøpet?
Fergusons første sommersignering kan derfor bli Reus. Borussia Mönchengladbach ligger på sisteplass på tabellen og Reus kan kreve å bli solgt dersom klubben rykker ned.

I tillegg til Reus hevder tyske aviser at Manchester United også snuser på Werder Bremens Marko Marin.